שלום אני חדשה.....

שלום אני חדשה......./images/Emo68.gif

תשמעו די מוזר לי אבל פתאום הבחנתי בפורום הזה, כל הכבוד לרעיון הנפלא של שמנות ויפות... אז ככה אני בת 30 אמא לשלושה, נשואה בשנית, כן הספק אדיר בחיי ואכן כן מלאה <אופס קשה לי להגיד שמנה אבל..אני שמנה בסוד מספרת לכם> מרגישה די טוב עם עצמי, אני מקווה שאוכל להשתלב פה אתכם.

Blue Rose

New member
ברוכה הבאה...

אצלנו - נוהגים לקבל אנשים ב-
ים וב-
ות אז אני השגתי הפעם את כולם.

היי דרדסית.אל דאגה,סודך שמור איתנו../images/Emo8.gif

את יודעת, הצעד הראשון לטפל בבעיה הוא להודות שיש בעיה..
סתם, סתם.... יופי שבאת וברוכה הבאה... מאוד קל להשתלב כאן מכיוון שהאנשים פשוט מ-ק-ס-י-מ-י-ם!! אז תהני...

ברוכה הבאה..רק שימי לב...

בדרך כלל דרדסית היא יחידה בין בנים..... אך הפעם..יש רק מעט בנים בודדים ביננו....לכן....ניתן לך להמשיך להרגיש מיוחדת....נקבל אותך ב
ניתן לך
שבי ב:
ונעשה לך (רוח) היה אמור להיות אייקון של רוח...נו מילא. בקיצור...אולי תבואי למפגש הראשון שלנו כאן של הפורום הזה.....כך כולנו נרגיש חדשות יחדיו...מה את אומרת? לפרטים תוכלי לפנות או לגילה 37 או לעופר שהם המנהלים... יום נפלא מקסימוששששששש

אז מכיוון שאני חדשה עוד...../images/Emo13.gif

לא מרגישה מספיק נוח לבוא למפגש, וגם המנהל\ת לא הזמינו...ניתן לכם להכיר אותי יותר, בכל מקרה אני מקווה שתהנו במפגש שלכם, ועכשיו יש לי שאלה קטנה...שומרי משקל מה זה בדיוק?, הם נותנים לעשות דיאטה? אף פעם לא ממש בדקתי מה זה, אגב אני גרה בכרמיאל אם חושבים שפה יש שומרי משקל? זה קבוצה עמותה? או מה זה בדיוק...

אני לא כל כך מבינה בזה..אבל

לדעתי יש שומרי משקל בכל הארץ.......... תנסי לברר דרך 144 מודיעין רק מה אני יודעת שהם עושים דיאטה בקבוצות. זה מאוד מסודר... אומנם יורדים לאט אך בטוח! זאת גם דרך..בשבילי זה לא קיים כיוון שאם הקילוגרמים לא יורדים מהר........אין סיכוי. בהצלחה ידידתי....וחבל שאת לא באה כי היום זאת הפעם הראשונה לכולם ודווקא נראה לי שהיה לך טרמפ מהצפון...נו מילא.פעם הבאה מקסימושששששששש

דרדרסית קופצנית../images/Emo42.gif

לפני הכל ....ברוכ הבאה לביתנו שומרי משקל כמדומני יש בכל עיר אבל את יכולה להכנס לאתר שלהם זה מה שנקרא שמירה על משטר דיאטטי עם קבוצת תמיכה אתמול אני נרשמתי לא נראה לי שזה קשה היסטרי צריך לנסות...את יודעת הקיץ בפתח והחברה בים במתח....
סתם רוח שטות שנכנסה בי...... בכל אופן אני מצרפת את הקישור של שומרי משקל. בהצלחה ושוב ברוכה הבאה ממני

תודה על כל החיבוקים חברים../images/Emo24.gif

אתם נפלאים, ואני יכנס לקישור לבדוק...אולי אצליח להוריד כמה גרמים עד הקיץ...

למעלה