שלום אני חדשה פה

ellyd

New member
שלום אני חדשה פה

השאלה שלי עלולה להיות ספוליר למי שלא ראה את כל הפרקים - הסיכון עליכם. יש לי שאלה על משהו שלא מסתדר לי בסדרה. כל הקטע של "הצל את המעודדת הצל את העולם" היה על מנת שסיילר לא יתפוס אותה ולא יקח ממנה את היכולת לרפא את עצמו ולהתאחוות. סבבה. אבל איך בדיוק הוא שרד את הנפילה של ה- 3 קומות בפרק של הנשף הסיום- שבו פיטר הציל את קלייר? הוא הרי קם עוד לפני שפיטר שיקם את עצמו ועוד הצליח לברוח? וגם בפרק השני השוטר יורה בו והוא נופל ואז קם וקופץ ובורח. עכשיו הייתי אומרת שהוא עצר את הכדור בעזרת כוח המחשבה. אבל אם הוא היה עוצר אותו הוא לא היה צריך ליפול. זה היה נראה שהוא נפגע. אז אני לא מבינה איך הוא שרד? אשמח לשמוע תאוריות. תודה

רוני13

New member
הפרקים שדיברת עליהם שודרו...אז זה לא ספוילר!

את הקטע של הנשף: הוא נפל על פיטר שריכך את הנפילה אבל רואים שגם הוא נפצע... בקשר לפרק שהוא ברח מהשוטר: זה לא נראה לי ידוע אבל יש לי תאוריה שהיא ממש ממש ספוילרית לגבי כמה פרקים מהעונה וגם לגבי הפרק האחרון אז אני פשוט לא אכתוב אותה פה כי זה סתם יהרוס לך את כל שאר הסדרה.

ellyd

New member
עוד שאלה

זאת שמשנה צורה... ניקי הרגה אותה בסוף או לא? כי סיילר בפרק של 5 שנים קדימה- הרי החליף צורה לנייתן. וכאן לא היה להם אפילו אינטרציה בינהם...אם כי אם כל שאר הדמויות היה לו קשר... זה משהו שאפשר להבליג אבל הוא חסר לי. ובכל מקרה אם כן בא לך לשלוח את התאוריות שלך, אני דווקא ממש אשמח לשמוע ,מאחר וחצי מהעונה הזאת אני וחבר שלי "הרסנו" אותה אחד לשני בכל מיני ספיקולציות.... בעיקר על הסבתא.... חייב להיות משהו ממש רע איתה.... אז אם בא לך תשלח לי למייל בתפוז. אני באמת אשמח לשמוע.

רוני13

New member
../images/Emo58.gif

הפרק של ה-5 שנים בעתיד(פרק20) הראה לנו "מה היה יכול לקרות אם..." ולא שום דבר אחר. ניקי לא הרגה אותה-היא רק גרמה לה לאבד את ההכרה(נראה לי).

EladV007

New member
לדעתי...התיאוריה שלי...

זה שכשיורים על סיילר בהפתעה הוא משחרר מין הדף טלקינטי בתור רפלקס ככה כשמאט ירה בו הוא לא ציפה לזה אז הוא עף אחורה והכדורים לא חדרו הרבה אלא ממש עשו פצע שטחי.

למעלה