שלום אני חדשה פה.

celeste

New member
שלום אני חדשה פה.

ויש לי שאלה : מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק האחרון של בנות גילמור? פיספסתי... תודה.

sorsha

New member
הי אני גם חדשה..

ואני ממש מקווה שאני יוכל להשתלב כאן בשיחות... מישהו יודע במקרה כמה פרקים נשאר לעונה השניה ( אני מתגייסת עוד מעט ואני צריכה להכין קלטות לדודה שלי שתקליט ^_^)

ברוכות הבאות../images/Emo70.gif

וברור שתוכלי להשתלב.
שמרית.

YaLdoNet 4 EveR

New member
טוב, את זה תשאלי את שמרית אבל...

אני יכולה לעדכן את גברת סלסטה במה שהיה בפרק האחרון. אוק´, אז היה פרק שונה בהחלט.. אאמממ, הוא נקרא "לורליי מוצגת לראווה בחברה" אם אני לא טועה (אני קצת סנילית
), ודווקא מדובר פה על רורי. יש נוהל כזה אצל העשירים המפונקים האלו, שכשהבנות שלהם "מוכנות", יש טקס מיוחד כל כמה זמן (לא אמרו
) שבו הן מוצגות ברוב הדרן בלה בלה בלה. אחרי לחץ מיוחד מאמילי, רורי הסכימה להצטרף לטקס, ולכבוד האירוע הגיע כריסטופר (!) ודין לבש טוקסידו (!!) ורורי לבשה כפפות לבנות כאלו עד המרפק (!!!). במשך כל הפרק היו מריבות גלויות שלורליי היתה עדה להן בין אמילי לריצ´ארד, ולקראת הסוף התברר לנו שזה בגלל הלחצים של ריצ´ארד בעבודה-- הוא חושד שהוא עומד להיות מפוטר. אמילי, מצידה, לא מקבלת את זה כתירוץ להתחמק מאירועים חברתיים שהם נעדרו מהם כבר הרבה פעמים. באותו נושא אני מוסיפה, שבגלל שאמילי סבלה בגלל הלחץ של ריצ´רד, בסוף הפרק לורליי באה אליי סתם, איך אמרה? TO HANG. היה קטע טוב. לורליי הציעה לאמילי לדבר על כל הדברים האלו.. ואנחנו מצידנו נשארנו באדישות של אמילי. אממ.. בקיצור, היה טקס, רורי הוצגה לחברה, היה נחמד ובלה בלה, ובסוף הערב דין, רורי, כריס ולורליי יצאו לאכול גלידה, ולאורך כל הדרך כריס התחמק מלורליי בעוד שהיא מנסה להתקרב אליו.. ואז הוא הטיל את הפצצה- יש לו חברה חדשה, בשם שרי, ולכן הוא קנה מכונית (!) והשיג עבודה (!!). היא אמרה (שרי) שהיא מוכנה להיות בקשר רק עם אדם אממ.. איך אמרה? לא זוכרת ת´ביטוי, אבל יעני שיש לו עבודה, בית, מכונית, אדם משתקע. זה הקיצור... דין הלך, כריס הלך, רורי אמרה שהיא שמחה בשביל אבא, לורליי הסכימה, ואחר כך אנחנו מנחשים שהיא הלכה לבכות. זה היה הכל
אופיר, שלא מקצרת במילים

זה לא היה גלידה. זה היה ../images/Emo21.gif

ראיתי היום סופסופ.. כשלור וכריס נכנסו לוולבו.. הם שמעו "דו האסט" וזה היה משעשע..

לא. ../images/Emo68.gif

ענקי. כריס רצה ללכת הביתה- ורורי שאלה אם הוא ישאר לפחות לצ´יפס והוא אמר שהוא צריך לקום מוקדם והבטיח שישב איתה על כוס קפה. אחרי שלורליי סיימה את השיחה עם כריס היא ראתה את רורי מפג´ענת
ע-נ-ק-י. ואז היא קיבלה את המנה שלה..

YaLdoNet 4 EveR

New member
ללור היה פרופיל נוראי באוטו של כריס

אתם לא חושבים?! בעע זה היה נוראי כשהיא שמה את השיער מאחורי האוזניים

YaLdoNet 4 EveR

New member
איכססססססס אין לך מושגגגגגגג

היום המורה הפוסטמה שלי לאנגלית הראתה לנו את פרנקנשטיין!!!!!! איווווווו איך את יכולה לדבר איתי על נושאים כאלו?????
*הלכתי להקיא ולעשות בועות, הבאגט יתפוס את מקומי זמנית*

z O e i

New member
יש לך את התמונה בפרופיל?

אני רוצה לראות על מה הרעש...

אז ככה..

בינתיים, שודרו 17 פרקים. והפרק ה-6 שודר אצלנו. ככה שיש לנו עוד 17 פרקים. אבל.. כמה יש בדיוק אני לא יודעת. בטח יהיו 22-23 כמו בעונה הראשונה.
שמרית.

למעלה