שלום :) אני חדשה פה

שלום :) אני חדשה פה

אני אוהבת נורא את הסידרה 'בטיפול' כשהיא הייתה בערוץ שלוש לא צפיתי בה יותר מדי באדיקות ויום שבת אחד שהיה לי משעמם התחלתי לראות בVOD ופשוט התאהבתי. אני אישית הכי אוהבת את הטיפול של איילה אני פשוט יושבת מרותקת לטלויזיה בלי לזוז, כך גם בשאר כל הפרקים. השחקנית פשוט מדהימים אחד אחד אני הכי פחות אוהבת את הטיפול של גילה, משום מה זה הכי פחות מעניין אותי. בכל אופן חשבתי להצטרף לפורום :) אני מקווה שתקבלו אותי בברכה. הייתי שמחה לדעת מה אתם יודעים על עונה שנייה לסדרה, האם זה יקרה ומתי כשאני רואה את הסדרה אני תמיד תוהה אם זה באמת ככה בטיפול זאת אומרת אני שמעתי מכמה אנשים שהיו להם מטפלים שנרדמו בטיפול וזה תמיד נראה לי שמטפלים לא באמת מתעניינים במטופלים שלהם, זה פחד מאוד גדול שיש לי ובסדרה מציגים את זה כמשהו אחר, כל אחד היה רוצה מטפל כמו ראובן ורציתי לדעת אם מישהו מפה שהיה בטיפול יכול להגיד לי איך זה להיות בטיפול? זה נורא מעניין אותי לשמוע. תודה לכל מי שעונה לי :)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני הייתי במס' טיפולים ועכשיו אני בעיצומו של אחד ואכן לרוב המטפלים יש דאגה למטופליהם, העיניין הוא שאסור להם להקשר יותר מידי למטופלים על מנת שהם עדיין יהיו אובייקטיבים בטיפול. לגבי העונה השנייה עדיין לא ידוע מתי יתחילו הצילומים, מה שכן ידוע זה שאסי דיין יהיה על תקן המדריך, כמו שגילה היייתה בעונה הראשונה

justme007

New member
לא נראה לי שבמציאות זה ככה...

זה מה שעיצבן אותי בסוף הסדרה, כי במציאות אין ממש מטפלים כאלו (או שככה לפחות אני חושבת) מאיה שמשחקת את תפקיד איילה - ממש שחקנית מעולה. והסיפור שלה גם ממש מעניין. גילה הכי פחות מעניינת כי התפקיד שלה פשוט לא מתאים לה. הסיפור של נעמה הכי מעניין, רק לא הסוף. כל אחד נראה לי היה רוצה שיטפלו בו, כי לכל אחד יש משהו שמעיק לו בפנים. אבל אני חושבת שכל הקטע של "טיפול" זה שמישהו יקשיב לך, יבין אותך ובסוף יתן לך את החיבוק של המאה כדי שלא תיפול. זה הכל...

../images/Emo24.gif

אנחנו תמיד פה בשביל להקשיב..
אני דודי, בן 13 מפ"ת

למעלה