שלום אני חדשה פה..

שלום אני חדשה פה..

ויש לי שאלה.. תראו יש לי בעיה עם המחזור החודשי והבידקות דם , יש לי ברזל יותר מידי נמוך אני לוקחת טיפות וגם ויטמינים שלקחתי ועזרו לי ואני ממשיכה וכמובן אוכלת 100 אחוז%. מה שכן נתנו לי בחנות טבע צמח מרפא שיהיה לי בדיוק טוב, בשם אנג'ליקה, היא אמרה לי לעשות את זה כמו תה, לחכות איזה 15 דקות שזה במים החמים, ואז לסנן.. וזה מה שעשיתי, לקחתי שלוק וחשבתי שאני עומדת להקיא! מרוב שזה היה מגעיל, ועוד הוספתי סוכר חום וכו'.. ואפילו קצת תיון רגיל לטעם, וזה היה ממש דוחה! העם אולי אפשר לשים את האנג'ליקה אחרי שהיא חמה בתוך שקית לסגור ולשים כזה על הבטן? יש לי ממש בעיות בעיכול, בגלל שכל המערכת החיסונית שלי לא טובה. תודה

yoelnd

New member
תשובה

היי האנג'ליקה אינה הצמח היחידי לטיפול ואם את מזכירה עוד בעיות כמו מע' עיכול, אולי, יש מקום לטיפול אצל מטפל רב תחומי ולטפל במכלול הבעיות ולא בכל בעיה בצורה ספציפית? ישנם צמחי מרפא נוספים היכולים לסייע בנושא המחזור והעיכול גם יחד? אולי התוספים שאת נוטלת כבר לא יעילים כמו שאת חושבת ויש מקום לנסות אחרים?? פני למטפל רב תחומי ורק אחרי ראיון עומק מקיף ניתן לבנות תוכנית טיפול כוללת יעילה מהירה ובטוחה בצורה אינדוודואלית. בבריאות טובה ושנה טובה!

למעלה