שלום אני חדשה פה!

gili1002

New member
שלום אני חדשה פה!

הי!אני אומנם לא גרושה אבל אני רוצה להתגרש ורציתי לקבל מכם עצות וסיפורים איך זה היה אצלכם?מה התהליך?כמה זמן זה בד"כ?איך התמודדתם עם היחס של החברה?ואיך התיחסו אליכם?איך זה השפיע על הילדים?במי נעזרתם?איך מצאתם את הכוח?ועכשיו אחרי השאלות שלי אספר קצת על המצב שלי:אני בשנות העשרים לחיי,עם ילדה אחת קטנה,נישואי הם גיהנום ממש,רע לי בעלי מזלזל בי,צועק, מדבר לא יפה, לא מוכן לקבל ביקורת בד"כ,א"א בד"כ לנהל איתו שיחה על בעיות הוא אוהב להתחמק ולהשיג דברים באיומים,סנקציות,צעקות והפחדות,הוא ממש פוגע בי.הלכנו לשלושה יעוצים עכשיו אנחנו בשלישי ובנתיים רע.לו לא ממש רע כשהוא רוצה משהו הוא משיג והוא קובע את מצב הרוח בבית.נכון שגם הוא לא מאושר אבל הרבה פחות סובל.אני בוכה,עצובה,חסרת כוח,ואין לי כוח להתגרש במיוחד שאז יהיו קשיים חדשים:סטטוס בעייתי,לחפש שוב בן זוג,מצב כלכלי קשה(לא אוכל לסיים את לימודי,אין לי כסף ואף פעם לא עבדתי כך שאני צריכה לתפוס אומץ לצאת לעבוד),אין לי אמא אין לי קשר עם אבא(הוא אדם אלים),שאר המשפחה תעזור בתנאים שלהם שזה אומר לנהל את חיי,לבקר ללא סוף,אצטרך לבחור בן לגור אצלהם עם תמיכה כלכלית או להסתדר עם משכורת מינימום עם כל ההוצאות לבד כולל שכר דירה!אפשר להתקיים מזה? אולי תכלו לעזור לי כי אתם כבר הייתם בסרט הזה.(או בדומה לו)תודה!

יש המון המון חומר בארכיון

מספיק שתקראי מהדף הזה ומאתיים דפים אחורה יש לך עבודת דוקטורט. לגור אצל המשפחה לא יהיה נוח לך אז תתחילי לחסוך מעכשיו עד שתהיי מוכנה ליציאה כי זה ממש לא יהיה קל אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.. נסי לקחת אותו לטיפול זוגי או משהו

gili1002

New member
אז מה אם יש חומר על אנשים אחרים ששא

זה לא סיבה לכך שאף אחד לא יגיב אלי! ,קראתי אבל יש דברים שלא מצאתי עליהם תשובה כמו למשל:איך מתמודדים מול החברה?איך מתייחסים אליכם? מאיפה לוקחים כוח לעשות את הצעד הזה?מה עושים ברגע שמחליטים מייד עוזבים את הבית?ומי עוזב?לוקח זמן לשכור דירה זה לא מהרגע להרגע!

למעלה