שלום אני חדשה פה...=)))) אף פעם לא ידעתי שיש פורום לרבלדה חחחח
D danielosh2 New member 2/9/05 #8 תודה רבה לכולכם.. ואמממ אני בת 13 וחצי אני בכיתה ח' וקוראים לי דניאל ואני אוהבת לראות רבלדהההה ואני מתה על כולם השחקנים המדהימיםםםםםםם של רבלדההההה...=))))
תודה רבה לכולכם.. ואמממ אני בת 13 וחצי אני בכיתה ח' וקוראים לי דניאל ואני אוהבת לראות רבלדהההה ואני מתה על כולם השחקנים המדהימיםםםםםםם של רבלדההההה...=))))
H HEN0121 New member 2/9/05 #3 ברוכה הבאה אני חן אני מעריצה של אנהי ופונצו המושלמים בא לך לספר על עצמך ???
S Sonia La Rebelde New member 2/9/05 #4 ברוכה הבאה סרפרסה! יש פורום לרבלדה! חחחחח ברוכה הבאה אני סוניה בת 12 מבת ים מחטיבת חשמונאים ז-6 חח התלהבתי! חחחח סתם סתם!!! ויש לי כלבה ג'ינג'ית חמודה... ואני מתה על פונצ'ו הכוסון המעלף ועל אנהי הכוסית המוכשרת! השתלבות נעימה
ברוכה הבאה סרפרסה! יש פורום לרבלדה! חחחחח ברוכה הבאה אני סוניה בת 12 מבת ים מחטיבת חשמונאים ז-6 חח התלהבתי! חחחח סתם סתם!!! ויש לי כלבה ג'ינג'ית חמודה... ואני מתה על פונצ'ו הכוסון המעלף ועל אנהי הכוסית המוכשרת! השתלבות נעימה
N NaaMaZ 17 New member 2/9/05 #6 ../images/Emo79.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif תהני לך פה... אני נעמה.. ואת??
E eveligne406 New member 2/9/05 #7 עכשיו את רואה! וברוכה הבאה...:]] גבי\ברונו אתם יכולים לעשות שרשור לחדשים?