שלום אני חדשה פה..!!
T Tinkerbel In Purple New member 8/8/05 #2 ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
י י ר ד נ י New member 8/8/05 #5 שלום../images/Emo13.gif ספרי על עצמך מאיפה, בת כמה וכ'. את גם מוזמנת לשים תמונה בשרשור תמונות שנראה מי את. אני ירדן בת 15 וחצי מישוב לי פ"ת. ברוכה הבאה ומקווה שתהני
שלום../images/Emo13.gif ספרי על עצמך מאיפה, בת כמה וכ'. את גם מוזמנת לשים תמונה בשרשור תמונות שנראה מי את. אני ירדן בת 15 וחצי מישוב לי פ"ת. ברוכה הבאה ומקווה שתהני
ל ליזיגי New member 8/8/05 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif איך קוראים לך מאיפה את ספרי ספרי אני ליאור, בת כמעט 15 משהם.. ואני רוקדת בלט וג'אז וחוצמזה אני מורעלת צופים אההה כן, אני מד'ריכת ד' <יחחח השיבוצים היו אתמול אז אני עוד בהתלהבות..>
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif איך קוראים לך מאיפה את ספרי ספרי אני ליאור, בת כמעט 15 משהם.. ואני רוקדת בלט וג'אז וחוצמזה אני מורעלת צופים אההה כן, אני מד'ריכת ד' <יחחח השיבוצים היו אתמול אז אני עוד בהתלהבות..>
A amitush26 New member 9/8/05 #10 ../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היי ליאור אממ תכירו את ליאור בת 13 וחצי מתחילה עכשיו שנה רביעית בריקוד ורוקדת אצל קרן רייס בגבעתיים (אה, וזוכרים את הפרסומת של העוף טוב? עם השיר? ליאור זאת הילדה שמסתכלת במקרר )
../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היי ליאור אממ תכירו את ליאור בת 13 וחצי מתחילה עכשיו שנה רביעית בריקוד ורוקדת אצל קרן רייס בגבעתיים (אה, וזוכרים את הפרסומת של העוף טוב? עם השיר? ליאור זאת הילדה שמסתכלת במקרר )
S sapirush 100 New member 9/8/05 #11 היי ליאור../images/Emo3.gif ברוכה הבאה.... אני ספיר בת 12 וחצי מתחילה עכשיו שנה שביעית אצל קרן רייס בגבעתיים
היי ליאור../images/Emo3.gif ברוכה הבאה.... אני ספיר בת 12 וחצי מתחילה עכשיו שנה שביעית אצל קרן רייס בגבעתיים
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 9/8/05 #14 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo110.gif אממ אני לירון בת 15 עוד מעט..ואני רוקדת בזוז במחול..
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo110.gif אממ אני לירון בת 15 עוד מעט..ואני רוקדת בזוז במחול..