שלום אני חדשה פה

טרנטולה

New member
שלום אני חדשה פה

אני נולדתי ב- 4.3.1984 , כלומר מזל דגים. אני נוטה לביקורתיות, שלא כמו שמסופר על המזל הזה. כמו כן על דברים מסוימים אני נוטה לנטור טינה (כמו מניפולציה). ועוד דבר מוזר אחד: בניגוד למה שאומרים על דגים, שהם מתאהבים בקלות- יש לי מין שליטה נורא חזקה על התאהבות שלי. מה הסיבה להבדלים הענקיים האלה? וגם רציתי עוד לשאול: בהורוסקופ אחד שקראתי נאמר, כי מזל גדי מתאים לי. בהורוסקופ שני נאמר, שמזל גדי ומזל דגים הוא שילוב גרוע ביותר. למה עליי להקשיב? ביי ומקווה שתעזרו לי ;-)

שלום טרנטולה

את מביאה לכאן שאלות בנוסח `אומרים על דגים` - מי בדיוק אומר את השטויות האלה, שהם מתאהבים בקלות ? דגים יכולים להיות מאוד טוטאליים באהבה שלהם, אבל הם לא מתאהבים בקלות יותר מכל אחד אחר. עוד שטות אומרת שמזל גדי ודגים הם שלוב גרוע ביותר - מי אמר את זה בדיוק ? לכל שלוב של מזלות המים והאדמה יש פוטנציאל מצויין לקשר, והם צריכים זה את זה כמו שאדמה צריכה מים.. אין גבול לשטויות שאומרים על, ואין גבול לשטויות שאנחנו זוכרים, לצערנו..

טרנטולה

New member
לא יודעים על איזה מקורות לסמוך...

ליאיר, קראתי את השטויות האלה בכל מיני מגאזינים ובאינטרנט. הבעיה היא שאני לא יודעת איזה אסטרולוג טוב ואיזה סתם אומר שטויות רק שישלמו לו... האם אתה יכול להמליץ לי על אתרי אינטרנט בנושא האסטרולוגיה, ש-99 אחוז בטוח כי זה לא ``חנטריש``? אני יודעת שלא כל אסטרולוגיה קולעת בול (כי יש להתחשב גם במפה האישית), אבל לפחות שתהיה איזושהי לוגיקה בתחזיות אלו. תודה ולהתראות. :)

תשובה

למה שלא תנסי לקרוא את התחזיות שלי, אם את כבר פה ?.. יש את ההורוסקופ היומי בשער תפוז, ותחזית שבועית במדור המיסטיקה.

למעלה