שלום אני חדשה פה אני חולה על סקורה
ס סיון בטירוף New member 13/8/04 #2 קודם כל ברוכה הבאה!!! ושנית כל אומרים סאקורה, פשוט בקלפים והמוצרים בישראל כתבו סקורה.
ס סאקורה האחת והיחידה New member 13/8/04 #5 ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!! שמי בר ואני חולה על ססססיייוורררראאןןן!!!!!!!!!!!!!!!
° °Lo©a Po® ƒ£L° New member 15/8/04 #8 חח אני לא רואה סאקורה.. רק ראיתי איזה פרק אחד והתאהבתי במישהו שםםםם
S shui chan New member 15/8/04 #13 יש לשער שבגלל שהיא אמרה שהיא ראתה רק פרק אחד היא לא תדע מי זה מי אז הבן שיושב בצד השמאלי זה טויה ובצד ימין הבן הגבוה יותר זה יוקיטו והנמוך יותר זה לי - מוצאת את מי שמצא חן בעיניך?
יש לשער שבגלל שהיא אמרה שהיא ראתה רק פרק אחד היא לא תדע מי זה מי אז הבן שיושב בצד השמאלי זה טויה ובצד ימין הבן הגבוה יותר זה יוקיטו והנמוך יותר זה לי - מוצאת את מי שמצא חן בעיניך?
S shui chan New member 15/8/04 #14 תפוזנע למה לא שמת את התמונה? ;; אוף משום מה אני לא מצליחה לשים את התמונ ה- אני אנסה שוב יותר מאוחר..
ס סאקורה האחת והיחידה New member 15/8/04 #15 אני חושבת שזה יוקיטו כי את לי היא לא מכירה טויה לא יכול להיות אז זה יוקיטו נישמה מעניין לא?
° °Lo©a Po® ƒ£L° New member 16/8/04 #20 כן וואי חבל שהוא לא אמיתי!!!!!!! וחבל שסאקורה זה בבוקר..אין לזה שידור חוזר??
S ShuNka New member 16/8/04 #25 רגע מי מהם .. ? שאורן (זה עם השיער החום) ? טויה (עם השיער השחור) ? או יוקיטו (עם השיער האפור) ?