שלום אני חדשה פה

mrsex

New member
ואוווווווווווווווו ../images/Emo12.gif

כל הכבוד על הכניסה הדרמטית שלך לפורום הזה ! אהבתי בגדול !!! את סקסית וחושנית ! מדהימה ! יש סיכויי שבעתיד נראה תמונות עם פחות בגדים ?

Black Scorpio

New member
יופי של תמונה

עסוק עכשיו בליטוף עם עניים פקוחות לרווחה מדמיין איך אני מל......... אפשר עוד?

Black Scorpio

New member
הפנטזיה מאפשרת הכל

ובמיוחד למה שאתה רוצה אז פנטז אחי ושחרר את עצמך

מה קשור פנטזיה מה הוא אהבל!?!?!?!?!

הייתה לי תוכנית בבלוג טיוי וכולם ראו שם שזה הגוף שלי אוף מה אני טורחת בכלל אם הוא לא רוצה להאמין אני אקח את זה כמחמאה שחושבים שהגוף הזה יותר מדי יפה כדי להיות שלי וזהו P: ש-י-מ-ו-ת-ו ה-ק-נ-א-י-ם

היי חתלתולה....

אמנם אני מכיר אותך מהפורום השכן אבל ברוכה הבאה לכאן... אגב.... אחלא תמונות יש לך!!!!! מקווה שאת גם מציאותית... פירססס

אהלנים חתלתולית..../images/Emo108.gif

היי מה שלומך..... אז אני מבין שאת רוצה להופיע בפנטזיות המיניות גם כאן...תולעת..חחחח אז את קוצרת הצלחה מרובה...חחחחחח מתי נפגשים לאיזה כוס קפה טוב? פירססס

אממממ

עזבתי את סקס ועברתי לסטוצים ומפגשים אחרים עכשיו עזבתי את סטוצים ומפגשים אחרים והגעתי לפה :) כשאני אעזוב פה לך תדע לאן אני אגיע חחחח הפורום הזה יותר שקט ורגוע... לא?

אהממממממממממ

תשמעי תראי חתולה.... פה אמנם יותר שקט אבל שם יש יותר אקשן!!!!! אלא אם את מחפשת את המנוחה והנחלה אז תתנחלי לך כאן... אני אוהב לקרוא ולמסמס לאנשים... רק חבל שאת לא אוהבת למסמס.... אז...מתי נוח לך לקפה???

חיבוקון

New member
קושקוש, החלטת לשגע פה את הנוכחים?

אני בטוח שתתקבלי פה בברכה, תקראי לזה חוש שישי מפותח

mrsex

New member
חתלתולה !!! ../images/Emo13.gif

רוצה טופי ?
אם התמונה שלך אכן אוטנטית אז אני חייב להגיד לך ששיחקת אותה בגדול ! איזה שפתיים יפות יש לך ! איזה גילוח מדליק ! יפה יפה ! אני מפנטז על התמונה שאני מחליק את ידי בין רגלייך החטובה ומעביר אותה בעדינות לאורך כל איבר המין שלך וחש את החמימות והלחות של החריץ המטופח שלך. שומע אותך נאנחת בעדינות ומאיצה את קצב נשימותייך. רואה כיצד גופך מתפתל וכיצד ישבנך החטוב נע בטבעיות ובחושניות על המשטח עליו את יושבת. מכניס את ראשי בין רגלייך ומנשק לך את הישבן העסיסי ואת החלק הפנימי של ירכייך ומלקק אותם בתאבון רב ואט אט עולה מעלה לכיוון הדגדגן של ומתחיל ללקק אותו בתנועות לשון קצובות ושומע כיצד את מתנשמת יותר בכבדות ומשמיעה גניחות עדינות… אופס, בלי לשים לב כמעט כתבתי סיפור ארוטי… זה מה שקורה כשנסחפים
מצפים לעוד תמונות
עוד מעט אני יתחיל לאונן בכיף אז תאחלי לי בהצלחה !

למעלה