שלום אני חדשה פה...

Luly4

New member
שלום אני חדשה פה...

ולאחר עיון קצר מאוד בפורום,מראה לי שזה המקום החדש שלי. אז אחרי שעברנו את פורום חתונות ואת פורום הבישולים הגיע הזמן לפורום :לקראת הריון. אז אני נורא מתרגשת ודן נורא רוצה תינוק,אנחנו נשואים 8 חודשים,וזהו אני נורא רוצה בעלי מעדיף לחכות עוד 3 חודשים. אז החודש כבר הפסקתי לקחת גלולות. ועברתי לחומצה פולית. זהו ]חות או יותר הרבה מהמושגים פה זרים לי, מקווה להתאפס בקרוב.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ורק הערה אחת...

למה 'עברנו' את פורום בישולים?
את חייבת להמשיך ולבשל טוב על מנת שתוכלי להכין לילד ארוחות טובות שיגדל ויתפתח ולא ישאיר כלום בצלחת. [פונג, שבישלה לה סלט והוא לא השביע אותה בכלל]

יולי 154

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שלא תצטרכי להכיר יותר מדי מושגים ושהשהות בפורום הזה תהיה קצרה... כעת אני ממליצה לעשות בדיקות גנטיות- יש במאמרים רשימה של בדיקות לפי מוצא, אפשר לעשות אותן גם דרך קופות החולים. כמו כן מומלץ לבדוק אדמת, כי אם את לא מחוסנת, עדיף שתדעי זאת עכשיו ותתחסני, מכיון שאחרי חיסון יש לחכות 3 חודשים עד כניסה להריון. בהצלחה!

מגלשה

New member
בהצלחה וברוכה הבאה!!! ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה בקרב שורותנו החמימות
והמחבקות
! מאחלת לך שהות קצרה בסטטוס ה"לקראת" ומעבר מהיר למצב צבירה עגלגל יותר... בינתיים רק לא לשכוח פשוט להנות מה"בישול"...

Galit29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש לי 3 חברות ואנחנו קוראות אחת לשניה לולי אז ניק פשוט כובש. שיהיה לך קצר פה והכי פשוט תתחילי לקרוא את המאמרים הם מרתקים. לולי ג'י

למעלה