שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

אני בכיתה י"ב, ואני נמצאת בביצפר שלי מכיתה ז', כן אני יודעת שזה מוזר, עכשיו אני מפוצצת במבחנים כבר על תחילת השנה, תגידו, גם לכם קרה שהמורה אמרה שאנחנו בפיגור ואז חשבת :"לעזאזל, זה רק תחילת השנה!!!" כי לי זה קורה קצת... ויום שלישי מבחן במטימתיקה

Stillwater

New member
ברוכה הבאה!!!

וכן... כל המורים אומרים את זה! "אתם בפיגור! הכיתות האחרות הספיקו הרבה יותר" ואז כששואלים חברים מכיתות אחרות מגלים שהם עוד יותר בפיגור! פיגור של מורים!

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif

גמני בבצםר שלי מכיתה ז... נמאס לי ממנו כל כך... וכן! אומרים את זה כל הזמן!!! וגם ש"זאת שנה קצרה!! אם לא נספיק הכל או שתלמדו את זה לבד או שתגיעו בפסח!! ואנחנו יודעים שאנחנו לאאאא רוצים להגיע בפסח.." חושבים שאנחנו מפגרים.. *דיד*

Ez sLeeP

New member
ברוכה הבאה..?

למה מוזר? אם זה מוזר, אז מה אני? (אני באותו ביצפר פרטי מכיתה ג'..) אבל זה סניף אחר, רק של התיכון.. מקום מרווח וזולתי. הלחץ כבר מורגש אצלי, ובנוסף להכל - יש גם את הפסיכומטרי הארור.. בקשר לשאלה שלך על הטיול השנתי, אני לא רואה חיסרון בתכנון של הטיול השנתי. זה יכול להיות סבבה. שלנו מתוכנן, ולא זזים ממנו כבר שנים נראה לי. אנחנו ישנים באיזה מלון באילת, בתקווה שיהיה מלון ולא אכסנייה (עם הכסף שאנחנו משלמים במילא..). ושוב, ברוכה הבאה! נדבו'ש.

ברוכה הבאה..........

אני באותו ביה"ס מכיתה ז' גם עם מיכלוש.....(וונדי האחת) ולנו המורות לתנ"ך והיסטוריה תמיד בלחץ מזה שהם לא יספיקו....אבל אני אישית בשנטי כזה כי תמיד הן אומרות את זה הכי חשוב זה לא להילחץ מהן..... והטיול השנתי שלנו יהיה באילת באיזו אכסנייה ,כל שכבות ה"יב שהיו בביה"ס שלי יצאו למלון רק אנחנו נדפקנו.... טוב לא נורא כי אנחנו יוצאים בקיץ לשמה (ביום ראשון הזה הטיול)...

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני רואה שאת לא רק בפורומים שיואב מנהל אותם...
שיהיה לך בהצלחה השנה!

לא משו

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

רוב הבית ספר שלי מתחיל מכיתה א' עד יב' וזה לא מוזר? קרה לך שהמורה אמרה שאתם בפיגור וענית לה שזה לא אתם זה היא עם פיגור? ובקשר למבחן

ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

המממ.... אני גם לומדת מכיתה א' באותו ב"ס (עם מיכל "לא משו") אז זה לא נראה לי מוזר
כן זה קורה והררררבה יותר מידי! אררררר
במבחן....

or 343

New member
פריאור!

לי יש מבחן בתממטיקה ביום חמישי!!!!! זוועה!!!

למעלה