שלום אני חדשה פה

elina002

New member
שלום אני חדשה פה

ויש לי אתר ואני רוצה להוסיף אליו את אנג'לינה ג'ולי רק אם משהו יוכל לרשום לי כאן פרטים עליה בעיברית זה מאוד יעזור לי

Im The Sun

New member
ברוכבא!!!

מממ... אני דיי חדש בעצמי בפורום אנג'י (כן, ככה קוראים לה פה
) ככה שפרטים אני לא יכול לתת לך אבל אל תדאגי עוד מעט כולם יניצו משנתם וכולם ירשמו לך פרטים עליה... את מוזמנת לשרשר לשירשור מתחת 2 תמונות אהובות עלייך של אנג'י.

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

המממ פה זה חלק המאמרים של הפורום תוכלי למצוא שם ציטוטים של אנג'לינה מהחיים [ראיונות וכאלה] ומהסרטים, ואת הסרטים שלה ותקצירים שלהם. אז ככה בקצרה אנג'לינה שלנו כבר בת 28 נולדה ב4.6 >תחשבי לבד תשנה
< הבת של השחקן המצליח ג'ון וויט >זה ששיחק ת'רע באנקונדה
< מממ זכתה באוסקר על המשחק שלה בתפקיד משנה בנערה בהפרעה הייתה נשואה לג'וני לי מילר 3 שנים אם אני לא טועה ובמאי השנה התגרשה מבילי בוב ת'ורטון [בשעה טובה] במהלך צילמוי טומבריידר [הראשון] היא הייתה בקמבודיה ואימצה לה ילד קמבודי העונה לשם מדוקס ואם אני לא טועה היא רוצה לאמץ עוד אחד אההההה זה משו על קצה המזלג תוכלי גם להכנס לקישורים של הפורום יש שם אתרים עם המון מידע ואם לא תביני משו תרגישי חופשי לשאול פה

Ma E

New member
למה באמת היא וג'וני נפרדו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

¥EleVatioN¥

New member
ואללה אין לי מושג...../images/Emo129.gif

תגידו מה אתם אומרים על אנג'י עם ג'וני דפ? תודות לקטי שמתי לב גם אני שהם דיי דומים הם כאילו אותו ראש או משו הם גם שניהם מזל תאומים נשמע מתאים

pinoki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני מהפורום אני רואה שכבר ענו לך על השאלה, אז אם תצטרכי עוד פרטים אל תהססי לבקש והנה תמונה

למעלה