שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

קוראים לי נעל בית והצבע האהוב עליי זה חום חרא למה חום חרא??? ככה!!! איזה כיף שיורד גשם היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת רינג רינגגגגגגגגגג *שנייה מישהו בטלפון* מווווווווווווווווו מוווווווווווווווווווווו
אוכל קדימה אוכל כולםםםםםםםםםםםםםםםםם
E.T PHONE HOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE לה לה לה לה לה לה ג'ורג'י רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז דיאט קוקה קולה למוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן HIT ME BABY 1 MORE TIME אני לא טיפשהההההההההההההה אני פשוט לא חכמהההההההההההההההההה ואני לא על סמים גם אם זה נראה ככה ברור??? יופי!!!!! כמו הלבבבבבבבבבב כמו לב היםםםםםםםםםם ליבו של מרקו סוער בוווווווווו משחק החייםםםםםםםםםםםםםם הוא קשה ופרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חיחיחיחיחיחי THE END

darmha

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אומרים שזן זה כמו פרה שעוברת דרך חלון. הראש עבר, הגוף עבר רק הזנב נתקע. איך תוכלי לעזור לפרה לצאת לחופשי? רמז: פרה עושה מווו כלב עושה הב הב יובל

darmha

New member
חחחחחחחחחחח האין לי מושג הזה..

הוא התשובה. אז מה המשמעות שלו? זן הוא לא כבד. זן יכול להיות כמו משחק. העיקר לעשות את מה שעושים במאה אחוז. אם רוצים לשחק - נשחק. אם רוצים לרקוד - נרקוד. אם רוצים לשתוק - נשתוק. ככה לומדים זן. ככה לומדים מה זאת אהבה.

darmha

New member
זן = 100% נונסנס

100% נונסנס אומר 100% חופשי. זן אומר להיות חופשי במאה אחוז, לא להיקשר לכלום. זה הכל. בברכה, יובל

למעלה