שלום אני חדשה פה...

free soul

New member
שלום אני חדשה פה...

רק רציתי לשאול : מה יש בתל אביב שאין בערים אחרים? כמו: ראשון לציון..? חיפה..וכו'? אני לא ממש אוהבת את תל אביב.. למה? אם אתה רוצה ללכת לאינשהו את מסתבך.. ועם שאתה מוצא כביש שאפשר לעשות בו פרסה אתה בוכה מרוב אושר! יש שם קניון.... שוק הפשפשים... פאבים, דיסקוטקים וכו'.. אז מה? יש גם כאלה בכל המקומות בארץ..אז כמו שהזכרתי...ראשון לציון דוגמה... יש בה הכל! ולא מסתבכים בה! אפשר להגיע ממקום למקום בלי לטרוח אפילו.. אתה יודעים מה יש בתל אביב שאין בערים אחרים? אנשים מוזרים.. כל המוזרים מתאספים שם...חחח מה? לא נכון? שמחתי מאוד לכתוב פה...

Secular

New member
יש הרבה יותר../images/Emo8.gif

כמעט כל הערים בארץ ללא יוצא מן הכלל הן חסרות אופי משלהן! ראשון לציון לדוגמא היא עיר ללא אופי מיוחד,סתם עוד עיר משעמעממת עם איזור תעשייה ישן ומפויח שמשמש בתור איזור בילויים, בעוד שבת"א איזור הבילויים הוא במרכז העיר בתוך רחובות שוקקי חיים ובעלי אופי. לגבי הסיבוכים,מדובר בטעות פטאלית מכיוון שהשילוט בת"א הוא הטוב ביותר בארץ-שלטים עם הדרכה כיצד להגיע לחניונים וכמה מקום נשאר בהם,מפות לצדי הדרך,מערך תנועה מתחדש וכמובן רכבת תחתית עתידית בעוד ששאר הערים אפילו לא מתקרבות למצב הזה. את מוזמנת לסיור בעיר וכך תיווכחי בעצמך שת"א היא מסוג הערים שמתאהבים בהן ללא הפסקה

free soul

New member
סתם חרטה

שתל אביב מצצה אליה את כל המוזרים שיש בארץ הזאת.. אליה.איכס זאת הסיבה שאני לא ממש אוהבת אותה.. ראשון לציון כן מקום לבילוי בגלל זה אנשים מתל אביב מגיעים לשם..לא?

Secular

New member
מה הכוונה מוזרים??

אי אפשר להכליל ולומר שכמעט חצי מיליון אנשים שגרים בת"א הם מוזרים(גם אין לי מושג מה זה מוזרים על"פ ההגדרה שלך). זאת סיבה לא הגיונית לא לאהוב את תל-אביב, ובגלל זה אני מאמין שיום שישי אחד שתלכי לבלות בת"א תביני עד כמה העיר הזאת כיפית ומקסימה
לגבי ראשל"צ,בתור אחד שמכיר שם כמעט את כל מקומות הבילוי,חוץ מאיזה מועדון רוק(וואן) ואיזה מועדון VIP אין מה לחפש בעיר הזאת,יש שם המון ילדים והמון ערסים שבכוח נדחפים לכל מקום. תל-אביב היא העיר היחידה ללא הפסקה
!

free soul

New member
טוב.. אם אתה אומר...

יש אנשים בתל אביב שמאוד מתאימים לי..(לא המוזרים...) וכיף לי איתם!

אם כבר מדברים...

אני במקור מראשון ולפני שלושה חודשים עברתי לגור בתל אביב. הייתי אומרת שלכל אחת משתי הערים יש את היתרונות והחסרונות שלה. בתל אביב אני אוהבת את מקומות הבילוי, את חוף הים והטיילת, את פארק הירקון. גם כשגרתי בראשון, לפעמים הייתי נוסעת לתל אביב לבלות. בראשון אני אוהבת את השקט. דווקא העובדה שלראשון יש את המקומות המסויימים שמיועדים לבילוי, זה מה שעושה אותה עיר שקטה כי מקומות הבילוי מרוחקים מאיזורי המגורים (בניגוד לתל אביב שהכל בה מעורבב, בתי מגורים ומקומות בילוי ביחד). מבחינת תושבים באמת אין הבדל, אולי free soul התכוונה להומלסים ולקבצנים שיש המון בתל אביב, יותר מכל עיר אחרת שנתקלתי בה עד עכשיו, וזה כבר דבר עצוב יותר.

AFRICA

New member
גם אחרי שבעה חודשים ...!

גם אחרי שבעה חודשים של טיול בעולם , אחרי שעברתי מעיר לעיר , גם את הערים הגדולות .... כל רגע בטיול אמרתי לעצמי אין כמו תל אביב . רק תל אביב ! ולא אחרת !

למעלה