שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

אני מעריצה של קיילי אני ממש אבל ממש מתה עליה!!! אגב אחותי הייתה כאן כמה פעמים וממנה גיליתי את האתר הזה אתר חמוד! טוב ביי

זמרת השנה לשנת 2002 היא קיילי מינוג

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 היה את זה ברדיו גלגלץ לא מזמן!!!! היא זכתה קילי זכתה!!! אני לא מאמינה לא ציפיתי שהיא תזכה!! חשבתי ש ג´י.לו תזכה איזה כיף!!!!! זה היה לא כל כך צפוי למרות שהגיע לה לזכות!

לימבו

New member
Love At First Sight מקום 228

במצעד 500 השירים הגדולים של כל הזמנים של קאפיטל אף אם...! (ע"פ דירוג מאזינים כמובן)
כל הכבוד

מצעד המכירות לסיכום 2002- בריטניה

קיילי מקום 47 עם Love At First Sight מקום 52- In Your Eyes במילה אחת? ג-ר-ו-ע!

כן אני יודעת.. עצוב../images/Emo7.gif

אבל לפחות היא זכתבה בתואר זמרת השנה ברדיו גלגלץ גם זה משהו.... אגב הקשבתי לכל המצעדים השנתיים(הכלר ק ב שביל קיילי!!!) וראיתי שגם ברדיו BU 99 FM וגם ברדיו MTV(כן יש תחנה כזאתי) וגם בגלגלץ השיר של קיילי "can´t get you out of my head" היה שיר השנה 2001 בכל התחנות!!!!! זה די כבוד.. ובכל תחנה אמרו "בואו ניזכר בשיר השנה 2001" וכשנגמר השיר כלם ."אוו קיילי.. איך אפשר להעביר שנה בלי הכוכבת הגדולה הזאתי?" משפטים כאלה עושים לי טוב על הלב ואני שמחה שהרבה אוהבים את קיילי.... באמת איל מעבירים שנה בלעדיה? אני שומעת את המוזיקה שלה כל הזמן איך אני אסתדר בלי זה?!?! חחחחחחחח
ביי

השורד

New member
במילה אחת - א-כ-ז-ב-ה.

מספיק רק להסתכל על 3 הגדולים שם: מקום ראשון ושני - הצמד חמד Willie Young ו-Gareth Ga(y)tes, כאשר אחד מהם עד כדי כך אין לו בושה (או יותר נכון למפיק שמושך לו בחוטים) שהוא העז לחדש את השיר המאוס בהיסטוריה unchained melody... מקום שלישי שיר מהשנה שעברה שרק בבריטניה יצא השנה - Hero המשעמם של אנריכסה איגלסיאס.

p i n g o

New member
זה דווקא יותר מעודד

אם יש כל כך הרבה שטויות ברשימה הזאת, זה מראה עד כמה היא מטומטמת ולא ממש משקפת כלום. מה גם, שאם זה מצעד מכירות זה די ברור, כי לפי מה שזכור לי FEVER יצא ב-2001 (תקנו אותי?)

למעלה