Annabel Lee
New member
שלום, אני חדשה פה...
שלום לכולם, הפנו את תשומת לבי לפורום "זוגות מעורבים" המתנהל בתפוז ואחרי קריאה מרפרפת החלטתי לקחת בו חלק פעיל
אינני יודעת אם מערכת היחסים בה אני נמצאת מתאימה וזהה לחברי הפורום אך אספר על עצמי ועל "בן זוגי" בכל זאת
הכל התחיל לפני גיוסי לצבא (כרגע אני משרתת כבר כ-7 חודשים בצה"ל), יצאתי לטיול כמרבית בני הנוער לפני גיוסם. בזמן שהותי באמסטרדם לן בחדרנו בחור מגרמניה הגדול ממני בשנה וחבר שלו (החדרים באכסניות נוער מערבבים בנות ובנים) - ומשם הכל התחיל, בלילה אחד בו דיברנו בפרטיות על כל נושא אפשרי בזמן הקצוב שהיה לנו, הוא שבה את ליבי. זה היה יומיים לפני ערב חג המולד ולכן הוא היה צריך לנסוע למחרת לחוג את החג עם משפחתו בפרנקפורט אך הפתיע אותי עם גלויה ומתנה שהוא קנה לי על המיטה בה ישנתי עם מתנה וגלויה בה רשום מספר טלפון, כתובת ותוכן קצרצר שהוא יודע שהוא יפגוש אותי שוב... לא חשבתי שהשארתי עליו את אותו הרושם לכן הייתי כה מופתעת, ולכן לא היססתי ובאימפולסיביות מוחלטת מחשש שעד הגיוס שלי אני לא אראה אותו שוב הרמתי אליו טלפון כיום אחרי וסיכמנו שאני אבוא לפרנקפורט. כיומיים לפני חזרתי הביתה לקחתי רכבת בעצמי! לגרמניה, מהופנטת חלוטין מהאיך וחושבת רק על המה
הוא חיכה לי בתחנת הרכבת ושם בילינו 24 שעות מדהימות בפרנקפורט. הייתי צריכה לחזור לאמסטרדם לטיסה ולא חשבתי שאראה אותו שוב בזמן הקרוב אך לאחר ששמרנו על קשר טלפוני ואי מייל יומי אחרי שבועיים - שלושה שחזרתי לארץ החלטנו להיפגש בשלישית! הזמנתי טיסה לפראג אחרי מאמצים ושעות דיבור עם ההורים שלי שלא רצו לקחת שום חלק בדבר
הארלד לקח רכבת וכך נפגשנו, ובילנו ארבעה ימים בפראג. מאז - כמעט שנה אנחנו בקשר טלפוני לפחות פעם בשבוע, אי מייל יומי וניהול צ´אט עם webcam לפחות שלושה פעמים בשבוע. מבחינת הזמן החיים של שנינו בהשהייה, הוא משרת בשירות לאומי בגרמניה כ-חודשיים מתוך תשעה חודשים ואני משרתת כשבעה חודשים בצה"ל. כמובן שהתוכנית של שנינו היא לחיות ביחד, שנינו רצינים ככל האפשר ובטוחים שמצאנו את ה"סול מייט"- כמה רומנטיקני שזה נשמע
התכנון הוא שאני אעבור לגרמניה, נחייה שם עד סיום התואר הראשון שלו ובתקווה שאני אצליח ללמוד את השפה כמה מהר שאפשר - אוכל ללמוד אמנות. בדיוק עוד ארבעה שבועות הארי נוחת בארץ
לשבוע רגילה שלקחתי, רציתי לדעת אם לאנשים שהיו במצב דומה יש רעיונות לבילויים? זו פעם ראשונה שלו בארץ ואני רוצה שהוא יהנה
הפעם הבאה שנראה אחד את השני אחרי הביקור שלו פה תהיה לצערי הרב רק בפברואר שימלאו לי 12 חודשים בצה"ל ואני אוכל לצאת מן הארץ ולטוס לגרמניה. זה הכל
ביי ביי! טלי
שלום לכולם, הפנו את תשומת לבי לפורום "זוגות מעורבים" המתנהל בתפוז ואחרי קריאה מרפרפת החלטתי לקחת בו חלק פעיל