שלום :] אני חדשה פה..

adii123

New member
שלום :] אני חדשה פה..

קוראים לי עדי.. אני לומדת באולפנא באשדוד כיתה י"א... :] אז הבנתי שאתם מדברים כאן בפורום על דברים כמו צבא מול שירות לאומי האמת שאני מאוד מתלבטת אבל אני יותר בכיוון של שירות לאומי מכיוון שצבא נראה לי קשה יותר. אז מה אתן אומרותת?

ברוכה הבאה..!!

ירדן, שישיסטית מאוכ"פ..
תהני.. צבא מול ש"ל? אולי.. בין היתר..
אני אישית בעד השירות לאומי, אבל לא בגלל שצבא זה קשה יותר, אלא בגלל שאני חושבת שצבא לא מתאים לבנות, ודתיות במיוחד..

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לדעתי צבא לא מיועד לבנות דתיות..זה יוצר המון בעיות, ומה גם שבשירות הבת יכולה הרבה יותר לתרום בתחום שהיא רוצה בגלל המגוון העצום של מקומות השירות,וכך גם לתרום במקום בו היא נמצאת וגם תרומה לעצמה... בהצלחה

adii123

New member
אתן ממש חמודות

ישר כוח על הקמת הפורום הזה :] אתן הולכות לבני עקיבא? אני פעם הייתי הולכת והייתי בשבט נצח אבל עכשיו מלא זמן כבר שאני לא שם בגלל שהשבט נכנס להדרכה ואני לא רציתי אז כבר אין לי מה לעשות שם... אז אני לא פעילה עכשיו אבל בשנים הקודמות הייתי פעילה והיה ממש כיף. זאת תקופה יפה

yaelush3

New member
עזרא..

הייתי מדריכה שנתיים, עכשיו הרבה פחות פעילה.. ברוכה הבאה! יעל, 17 ותשעה חודשים, ת"א..

הלכתי עד כיתה ט'

ואז היו מדריכות מעצבנות ממש.. שדי עשו הפליות למי שלמדה באולפנא שלהן.. אז הפסקתי לבוא...

adii123

New member
אני הייתי בין כיתה ט' ל-י'

ואז עשו שם הרבה פעילויות. הלכתי לשם בעיקר כדי להיות עם חברות ולהעביר את הזמן בשבת אבל תמיד היו לי תקופות כאלו שהיה לי משעמם בסניף.. בהתחלה יש התלהבות ואז זה יורד.. אז לרוב הייתי עוזבת וחוזרת אבל יש לי חברות ממש מורעלות על בני עקיבא.. מדרכיות שם והכל סה"כ תנועת נוער זה נחמד אבל חשוב גם שיהיה הרכב אנשים שמתאים לך כי אם אין אנשים שהם ב"ראש" שלך, אז זה באמת סתם ולא שווה ללכת... סה"כ הייתה חוויה. עד היום אורמים לי "עדי תחזרי לסניף" אבל אין לי מה לעשות שם יותר.. ויש גם בגרויותת מחר יש לי מתכונת בספרות

Efrat K

New member
בני עקיבא

פעם הייתי הולכת,בעיקר בכיתה ח'-י' לפעולות בשבת והכי נהנתי בתקופה של התסי"ם כי זה היה ממש מגניב אבל לא הלכתי להדרכה כי פשוט לא רציתי,לא דיבר אליי.

Efrat K

New member
ברוכה הבאה

אני עד פורים הייתי בהתלבטות, עד שסגרתי מקום לשירות לאומי ואז כשכבר הייתי בטוחה שזה משהו שאני רוצה הוצאתי פטור לצבא. כעיקרון את יכולה להוציא פטור עד 3 חודשים לפני מועד הגיוס.

למעלה