שלום- אני חדשה פה

שלום- אני חדשה פה

שמי תהל והייתי שמחה לעזרתך לגבי שאלה ששאלתי על בחור שהכרתי ממזמן, ורציתי לשעת האם הקשר יחודש בינינו. נכנסתי לאתרך ולהלן הרונים שבחרתי : אותילה וונג'ו אינגוואז לאגוז אשמח לעזרתך שבת שלום

צ'מעי,

הרונים שיצאו לך הם רונים חזקים של ייעוד. השאלה שאני שואלת את עצמי - האם זה בגלל שהקשר הוא קארמתי? או שאולי מה שהיית צריכה להרוויח מהקשר הזה כבר הרווחת ורק לא שמת לב? בכל אופן, הרונים שיצאו לך הם רונים של קשר שיילך איתך תמיד, קשר טוב, חשוב, קשר של "בית". האם השאלה שלי מובנת? אם לא - אנסה להסביר אותה אחרת...

היי עומר

תודה על תגובתך אני אשמח להבין אותך יותר טוב, אבל שמחתי לקרוא את אשר כתבת. תראי את הבחור הזה פגשתי לפני כשנתיים ברכבת נהלנו שיחה נעימה והוא מצא חן בעיני ולא היה לי האומץ בתום השיחה לבקש את המספר טלפון שלו, באותו רגע משהו בתוכי מאוד ייחל שהוא יעשה צעד זה אבל לא כך היה. ירדתי מהרכבת ותחושת החמצה עלתה בי אפילו בכיתי כי הרגשתי שפספסתי עד היום אני חשה כך כי היה שם משהו. מאז הוא עולה במחשבותי כל הזמן וכל מי שנוסע לכיוון חיפה אני מבקשת ממנו שישים לב אם הוא עובד :)) עומר הוא מצא חן בעיני זאת לא היתה סתם פגישה אני עדיין מקווה לאתר אותו לכן שאלתי את דעתך בנדון. אשמח לשמוע ממך

פרוש משפט רוני על קשר

אני לא ממש מבינה את כוונת עומר..עדיין פשוט מציע את הפענוח של המשפט הרוני שלפני: אותילה - קשר שנקבע מראש, וונג'ו - רון העליצות אינגוואז- אני קוראת לו רון הבית - איזון בין ארבעת הרוחות...הרמוניה.. לאגוז - רון המיים זירמי עם מה שבא (אל תהיי כבדה אל תעסקי בעתיד תחיי את ההווה) אהם בנוגע לשאלה האם הקשר יחודש? כמו שעומר אמרה - או שהוא מוצה כבר ועלייך לשמוח בו או שיחודש ויהיה משמעותי אבל ה - MAIN THING פה הוא שאל 'תסמבלי' (תהפכי לסמל) את הקשר ואל תתפרי שמלת חתונה - הביני שאת בדרך ו LOVE BABY LOVE!!!

ללאונרדו האחת

ראשית תודה על תגובתך שנית אני לא מאמינה שזה מוצב כי זה לא ממש התחיל. משהו בתוכי רוצה מאוד ומייחל מאוד למצוא אותו לאתר את הבחור יש בי תחושה שאני צריכה לראותו שוב, והדברים יהיו אחרת. אז חששתי ליזום הבטחון שלי היה ירוד וגם עם מצאתי חן בעיני ולא יכולתי לראות זאת. אני רק רוצה לשאול אותך מה כוונתך במשפט : ה - MAIN THING פה הוא שאל 'תסמבלי' (תהפכי לסמל) את הקשר ואל תתפרי שמלת חתונה - הביני שאת בדרך.

אני רק מפרשת

זה הרונים אומרים.. המסר שלהם נראה לי כך: אותילה - קשר שנקבע מראש, וונג'ו - רון העליצות אינגוואז- אני קוראת לו רון הבית - איזון בין ארבעת הרוחות...הרמוניה.. לאגוז - רון המיים זירמי עם מה שבא (אל תהיי כבדה אל תעסקי בעתיד תחיי את ההווה) אהם המשמעות המתקבלת מהצרוף הרוני, שמה שקרה קרה לא סתם - הפגישה איתו בהווה היי בשמחת היום יום, קבלי בעליצות את יומך..או לחליפין קבלי בעליצות את מה שיבוא אלייך בעתיד תזכי להרמוניה ואיזון והרבעי - אמירה כללית על המצב- תזרמי אני אומרת לזרום כי הרונים אומרים שאת תגיעי לאיזון זוגי..ושיהיה לך טוב ושתאמצי את הרון לגוז שאומר - לזרום - להיות הנתיב והמיים גם יחד...תחשבי על כוחם של המים מים זה דבר נפלא, רך גמיש אך כה רב עוצמה.. רב כוחם של המים מכוחה של האבן..מים שקטים חודרים עמוק..וכו' נשמע לי שאין לך הרבה במה להאחז לגבי הבחור, עם יש לך כתובת או טלפון או סימן נסי לצור קשר - בקלות, בעליצות ואם לא אז תמשכי בחייך והנסיך שלך יבוא.. ואת יכולה לשאול שאלה נוספת את הרונים.. משהו כמו האם הבחור הוא האביר שלי? או האם עלי ליזום? ותפתחי או רון אחד לשאלה קצרה או 3..אני כמעט לא שולפת 4 4 מבחינה אנרגטית הוא מספר סטטי וסגור...אבל לא כולם שותפים לדעתי פה..מה שבא לך..תזרמי גם פה..

לאונרדו האחת

תודה על התשובה המעמיקה אשמח לאעזר בך. הוצאתי שלושה רונים ושאלתי האם הבחור הוא הזיווג שלי? יצא : פהו בקראנה וונג'ו אשמח לעזרתך בפרוש. שיהיה חג שמח

אל תשאלי

מרוב חגים כבר התבלבלתי אנחנו מוזמנים לסוכה של אחי וחשבתי שמחר ערב חג ויש לי פה ילד בוכה שהבטחתי לו שנחפש משהו בקניון של מבשרת.. נו שויין.. אני מאמינה שזה יחלוף עד החתונה ...
אהם..
, האם יהיה פה
?? פהו - צאי לדרך (יעני לכי על זה!) באקרנה - רון שמדבר על פוריות במובן של הריון ויצירתיות בכלל..בהקשר לזוגיות ברור שפוריות זה טוב ורצוי גם הפריה הדדית.. וונג'ו - רון העליצות... התשובה ברורה כן יש פה קשר עכשיו זירמי עם מה שבא...ואם איבדת עיקבותיו נסי לאתר..נגיד מה הוא לומד מכרים משותפים..כאלה..העולם הרבה יותר קטן ממה שחושבים שלא לדבר על הארץ, וגיל מסויים..מעגלים וזה.......רק אהבה
!!!

אל תשכחי

לקחת את זה בקלות לזרום לא לצפות מדי כך תהיי הכי "את" שאפשר להיות ומימילא זה הכי הרבה שאת יכולה להציע - אותך...

למעלה