שלום... אני חדשה פה ו...

דוש

New member
שלום... אני חדשה פה ו...

ערב טוב קודם כל! אני בת 27 מהצפון , רווקה , יש לי חבר כבר שלושה חודשים והייתי רוצה לשאול אתכם שאלה.......... : החבר שלי אדיש כלפיי . אני לא רוצה להגיד לו את זה כי אני מפחדת שהוא יפגע ויעזוב אותי כי הוא מאד רגיש....... אני רוצה לעשות לעצמי או לשים על עצמי משהו שימשוך את תשומת ליבו! איך אני אמורה למשוך את תשומת ליבו ? אני מפחדת שהוא יעזוב אותי כי אני רואה שהוא שם לב דווקא על נשים שהולכות ברחוב חשופות וסקסיות! וזה לא הסגנון שלי . ואל תגידו לי שאנחנו צריכים להפרד כי אני אוהבת אותו מאד בתודה מראש - חסויה

אלדד26

New member
לא נעים לי לומר לך, דוש -

אבל... שאלת את עצמך האם אותו בחור *אוהב* אותך? את אומרת שאת אוהבת אותו. זוגיות נוצרת מתוך אהבה הדדית ולא חד צדדית. משיכה מינית היא חלק מהעניין, ואם הוא לא נמשך אלייך מינית, אז אין הרבה סיכוי שהוא אוהב אותך רומנטית. תראי, באופן עקרוני אני יכול לומר שאם שני בני הזוג מעוניינים, אז אפשר להשתמש בבגדים מגרים או באביזרים שונים. זה לא אומר שאת צריכה להסתובב בבגדים סקסיים וחושפניים ברחוב. אבל עדיין... אני מצטער, אבל משהו נשמע לי פה מאוד מאוד לא תקין. כדאי שתבדקי היטב האם הבחור מעוניין בך ואם הוא באמת אוהב אותך. ואם לא, אז צאי ממערכת היחסים הזו. אז מה אם את אוהבת אותו מאוד? יבוא אחד אחר שתאהבי גם אותו מאוד, והוא יאהב אותך ויחשוק בך בחזרה. אנשים עוזבים מערכת יחסים גם כשהם אוהבים מאוד, בגלל מלא סיבות. זה לא טאבו. בכל מקרה שיהיה לך המון
וברוכה הבאה לפורום, קבלי

דוש

New member
לאלדד ../images/Emo13.gif

מאד מאד עזרת לי להכיר את המציאות גם אם היא כואבת . כנראה שזו המציאות וכנראה שאתה צודק ואני צריכה להשלים עם זה . טוב אז עכשיו אני אצא מהדיכאון ומחר אני נפגשת איתו אז נבהיר טוב , טוב את המצב! ואם הוא לא רוצה , עם כל הצער נאלץ להפרד .... ( כנראה שאני מושפעת יותר מדייי מהטלנובלה שאני רואה מדי שבוע ..... חחחחחחחח ) תודה רבה רבה דוש

ליאן.

New member
ברוכה הבאה לפורום דוש..

אם הוא אדיש כלפייך בשלב כל כך מוקדם של הקשר זה קצת מדאיג.. או שהוא לוקח אותך כמובן מאליו או שהוא רואה אותך כמשהו זמני ולא רציני. תוכלי לחתוך את הקשר (לפני שהוא יחתוך אותו) ולחסוך לעצמך כבר עכשיו את כל התיסכולים שיבואו בהמשך הקשר. את צריכה מישהו שיתייחס אלייך כאילו שאת הנסיכה שלו, יאהב אותך ויקדיש לך חום, אהבה ותשומת לב. גם לך מגיע להרגיש נאהבת ! היי אסרטיבית וסנני אותו. יכול להיות שהוא יבקש הזדמות שנייה ויראה לך מספיק רציני. לשיקולך..

voguemaster

New member
סמפטום "מובן מאליו" ?

אני מקווה שזה לא זה, והוא לא לוקח אותך כבר מעכשיו בתור מובן מאליו, אבל אני לא אתפלא. תראי, כל בחור לוטש עיניים לעבר בחורות סקסיות ברחוב (ובכלל), אבל לא פה הנקודה. הנקודה היא איך הוא מתנהג בשאר הזמן. האם הוא אדיש באופן כללי ? בדברים שרק אתם עושים ? ביחס שלו כלפיך ? אני לא בדיוק מבין כי לא פירטת, אבל לאו דווקא חייבים לחתוך. יש אפשרות שאכן יש לכם בעיה קלה שאפשר לפתור. מקסימום לא, אז כבר חושבים אחרת.. בכל אופן, אני באופן אישי הייתי שמח אם היית יכולה להביא דוגמא או שתיים לאדישות הזו. ובכל מקרה, מה שלא תעשי, תעשי בחוכמה.
ותחזרי לספר
אלי

יש לך חבר כבר שלושה חודשים...

ואת מפחדת שהוא יעזוב אותך... תסלחי לי, אבל אני לא מבין את הפחד הזה. את אמורה לפחד לעשות או להגיד דברים מסויימים בגלל שהחבר שלך יעזוב אותך? נשמע לי קצת לא לעניין. איפה בטחון בקשר? איפה כנות והדדיות בין בני זוג? איפה אותה כתף שהחבר אמור לספק? מפחדת שהוא יעזוב אותך... ואני מבין שהפחד הזה עושה לך טוב. לא אמור להיות קיים הפחד הזה... בשום גיל, בשום סוג של קשר, בשום שלב של איזה קשר שלא יהיה... אם איך שאת, במצבך הטבעי, לא מספיק טובה לו... ואת בכל זאת איתו כבר שלושה חודשים...

סיווקס

New member
דחיל ראבק, נוטי,

אבל לי יש חברה כבר 7 חודשים, אנחנו כבר די משוכנעים שזה הולך להיות רציני יותר והיא אמרה לי באיזה קטע שהיא סומכת עלי אבל עדיין אין לה ביטחון שמישהי לא תסובב לי את הראש ותיקח לה אותי. ואנחנו ממש צמודים ביחד, גרים אצלי והכל באמת רציני. תהרוג אותי מאיפה נותנים לאנשים שמובנית אצלם הרגשת אי בטחון בקשר את הביטחון הזה.

למעלה