שלום אני חדשה כאן .......

d a n i e l s 5

New member
שלום אני חדשה כאן .......

אחלה פורום יש לכם..... מדברים על סקס .....סקס כמטלה....וואלה זה מה שאמרה א' של קצב (לא זוכרת אם זאת היתה א' א או א' ב ) מדברים על תשוקות.....איך , איך זה קרה שהרוב חיברת את המילה תשוקה עם סקס ? מדברים על גברים ש "לרוב גודלם בין הרגלים מעיד על החיסרון בראש... כמה גדול כמה אטום...כמה קטן כמה ריגשי...כמה בינוני כמה מתוסכל.....אז הגודל כן קובע או לא ...לא ממש הבנתי ... מדברים על גברים איכותיים שלא בנמצא .......בעיה קשה באמת . מדברים על נשאים ונשאיות ......שם ממש הלכתי לאיבוד :) וגם על הפלות .......... ווואאוואוו כמה הורמונים יש כאן באויר בשבת ללא ילדים ......... וכמובן מיקי שהראה לי מה אני מפסידה כשאני לא בעיר :)..... לילה טוב שבוע טוב שיהיה שבוע מסוקס מחוייך ובעיקר מלא תשוקה :)

הסיכום לוקה בחסר

שכחת להוסיף שכולנו קבלנו שמות שלא אנחנו בחרנו והחלטנו שלא מגלים ואז הוחלט לנו שאנחנו לא נורמליים. אוקצור תפסיקי לדלג ...אם כבר אז כבר. לילה טוב ושבוע מלא תשוקה עם המון סקס... מיכל הולכת להזדעזע...

ורד 3

New member
שלום אני

אוטו כאן שנתיים .... חושבת שאני צריכה לצבוט את עצמי כדי להאמין.... במשך שנתיים מעניין כמה פעמים עשיתי רענן ....רענן ....רענן.... ברוכה הבאה ....
בטוחה שתשתלבי כאן במהירה ותתרמי רבות לקהילה ....

אא ניר

New member
אני בשוק...

אני בשוק שאת מוצאת לנכון לכתוב כאן בפורום, "כמה פעמים עשיתי את רענן ..." האמת ? בכלל לא ידעתי שעשית את רענן... שווה ?

d a n i e l s 5

New member
אני תמיד בעד תרומה לקהילה :)

ובעניין השילוב...... נראה איך יעבוד אצלי ה...רענן......

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אני סופי, אשה טובה מבית טוב, 5 דלתות, שסי נקי, ,צבע לבן שנהב, חלונות חשמל ומזגן מקורה (מה זה מזגן מקורה?
) חדשה מרפשרשת (איך אומרים את זה???
) משנת 2004 ברוכה הבאה, בטוחה שתמצאי פה כמה חברים חדשים. אנשים טובים אנחנו
ברוכה הבא והשתלבות נעימה

אופסססס שכחתי ../images/Emo9.gif

כמובן בעלת ציפורן חודרנית מזה 54 שנים
נבר??? אבר אבר??? אבר אבר אברררררררררר???????????????????..............אבר ?

d a n i e l s 5

New member
בחורה מבית טוב....

זאת שיודעת להיות יפה (ראה ערך כוסית) ולשתוק הרבה ...... זאת את?

Rinattt

New member
מה לילה טוב???

הלוווווווו חכי אני זקוקה לך שם
[נווווו שם את יודעת למה מתכוונת]

m i k e 1 9 7 9

New member
שלום לך!!

ברוכה הבאה !!! וכן זה אכן הפורום הכי טוב שקיים ולא רק בגלל שרוב הבנות פה לא חושבות שסקס זה מילה גסה אלא בגלל חופש המחשבה הבא לידי ביטוי..........

t o t a l

New member
יאללה .... החדשות האלו

יאלה יאלה שימי תמונה שנראה מה את שווה. אה?

למעלה