שלום אני חדשה כאן

שלום אני חדשה כאן

ברצוני לשתף אתכם בקורותי שמי מירי .סקסית שמנה ופמניסטית לכל הדיעות מאמינה שגברים ונשים שווים וכן גם יצרם המיני אני דו מינית שלא מתביישת במיניות שלה .אוכלת גברים ולפעמים גם זורקת השאלה המטרידה אותי יותר מכל האם זה קורה כי אני שמנה ? האם בתוכי אני לא מקבלת את עצמי ? אנא עזרו לי מירי

polegra

New member
לאכול גברים...זה משמין?

לא יודעת... לא החלטתי מה המטרה בהודעה.... תנסי לזרוק אותם יותר מהר יותר רחוק... זה מרזה טלי

עופר 123

New member
תשובה על דרך האלימנציה:

יש דו מיניות רזות, ולכן את לא דו מינית דווקא בגלל שאת שמנה. יש אוכלות גברים רזות, ולכן את לא אוכלת גברים דווקא בגלל שאת שמנה. יש סקסיות, פמיניסטיות ובעלות אמונה שגברים ונשים שווים וכן גם יצרם המיני, ולכן את לא כל אלו דווקא בגלל שאת שמנה. בקיצור, את מי שאת, לא דווקא בגלל שאת שמנה, וזה לא בהכרח קשור לקבלה או אי-קבלה עצמית.
עופר

פולגרה -האם אישה

המרגישה פגומה בשומנה היא טרול ? האם השקפותי אשר אינן תואמות לשלך הם טרוליים. טלי אני אחת מהפורום -רק בשם שונה כדי שלא יזהו ויצחקו עלי תודה על ההבנה והרגישות ואנחנו מתפלאים מדוע לא מקבלים אותנו בחברה הנורמלית והרזה אבקש כי תתנצלי ...

polegra

New member
לא מתנצלת :)

שפה גבוהה גובהה ומילים יפות והשתתפות בפורום בשם אחר מעולם לא היו ניגוד למה שטענתי בהתחלה יש דרך לפנות ולקבל אמפטיה זו לא הדרך אוקצור..מפסיקה להגיב טלי

עופר 123

New member
אף אחד הוא לא פגום...

בטח שלא שמנים. את מי שתא, ואין צורך להתנצל.
עופר

למעלה