שלום אני חדשה כאן

סללום

New member
שלום אני חדשה כאן

זה שנכנסתי לכאן, זה כבר לבחור לא להשאר במצב הזה, זה מן אומץ כזה , או בעצם עייפות מהכל. זה לנסות להאמין שאני בתוך המערבולת הזאת,ומצד שני לעצום עיניים. כי כואב מידי. זה לקחת המון שנים של זוגיות ,או בכיכול זוגיות, ולפרק . כי אין דרך אחרת במצב הקיים כמו עכשיו אי אפשר להמשיך. ובתוך כל המערבולת הזאת תכניסו ילד.שנמצא והוא עובדה קיימת! אז אין כוח לקום בבוקר ,אבל אין ברירה. אני בתוך מילכוד,רוצה לפעול, אבל מצד שני ידי כבולות כרגע.המצב רגיש מידי. אייך ממשיכים מכאן הלאה? אייך לוקחים את השברים שכואבים? זה לחיות כל הזמן בתלות טוטאלית, על ידי הסוואה של עטיפה. יכולה לכתוב עוד המון אבל זה רק ההתחלה שלי פה. לא מאמינה שכתבתי ששייכתי את עצמי לזוגיות במשבר,תמיד לא רוצים לראות את האמת.

פלסטיק

New member
עשית איזשהו צעד....

קודם כל הכרה במצב. הפורום הזה די דינמי כך שאת לא יוצאת דופן, יש הרבה על העגלה הזו. רק אחרי הכרה בבעיה ניתן להתחיל לחפש את הפתרון

shela1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

גם אני די חדש כאן אבל נשמע כמו ותיק אני עצמי בימים אלה עובר משבר קשה של זוגיות ואנו מפרקים את משפחתנו. אז כדי לפרק זוגיות זה מאוד קל ולבנות מאוד קשה. כדאי שתבדקי כמה את והוא השקעתם בזוגיות שלכם. האם כדאי לשקם? האם לא רצוי ללכת ליעוץ זוגי( בד"כ עוזר לאתר את הבעיות את הפתרונות ואת ההשקעה אתם עושים). אז אנחנו כאן כדי לעזור ואני מאמין שאני מדבר בשם כולם כי לי הם מאוד עזרו. נא להחזיק מעמד ולשנס מותנים. שאלה1 (בן)

ברוכה הבאה לפורום

שייכת את עצמך לפורום זוגיות במשבר, ובעצם הכרת בבעיה....ועתה מחכה לך דרך, כנראה ארוכה עד לפתרונה. מאחלת לך המון הצלחה, ופה תמצאי עידוד, הבנה ועצה מכולם. שנה אזרחית טובה לך.

למעלה