שלום, אני חדשה כאן

paulika

New member
שלום, אני חדשה כאן

גיליתי במיקרה את הפורום הזה. מאד מתאים לי. הבן הקטן ביותר, האחרון,התגייס לפני 3 וחצי חודשים ומאז אנחנו , אני בעיקר(בעלי פחות)עוברת הרפתקאות ריגשיות בלתי נסבלות, אז יופי שאתם כאן

אממאא

New member
ברוכה הבאה ללונה-פארק הרגשי

הכי הכי בתפוז
. כולנו פה באותה הקלחת. המצרך הדרוש פה ביותר הוא
להורים קרביים המחולקת פה חינם..

oshiko

New member
ברוכה הבאה בצל פורומנו../images/Emo24.gif

הבחור עדין בטירונות?

י רדן

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

paulika

New member
לא מגיע

אנחנו נוסעים אליו, עם ציידנית, כביסה נקיה וכל השאר

paulika

New member
תודה

הבחור התחיל טירונות השבוע. עד עכשיו טרטרו אותו בדברים אחרים

י רדן

New member
איזה כייף לו שאתם נוסעים לבקרו

בטח את מכינה לו מטעמים שהוא אוהב.. כדי שירגיש קצת ריח וטעם של בית... שיהיה לו הרבה הצלחה...

paulika

New member
באמת כייף לו

כשאנחנו באים. אני מנסה מאד להכין לו כל מה שאוהב. ככה 3 פעמים בחודש (כי הוא מגיע הביתה רק פעם ב3 שבועות). זה גם די מעייף לבלות את השבת בחוץ עד 4 -5 בערב, אבל לפחות רואים אותו

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אנחנו באותו מצב - גם ביתי התחילה טירונות השבוע. היכן הוא עושה טירונות, שיש לכם ביקורים?

paulika

New member
בהצלחה לבת.

הבן שלי בקורס טייס. הוא כבר 3 וחצי חודשים בצבא ורק עכשיו התחיל טירונות. ממש לא מזמן חזרנו משם. עכשיו יש "עונש" לנו ההורים. שבועיים אסור לבקר. לפחות יש פלפונים...

סמדר בנ

New member
טירון עם ../images/Emo160.gif

מסלול קשה וארוך עוד לפניו. אני מבינה שכבר עבר את הצ'קים? בקשר לביקורים - לא נורא. ברוב ההכשרות הבסיסיות הקרביות אין בכלל ביקורים.

paulika

New member
כרגע טירון

בלי כנפיים, החי"רניקים מראים להם איך צריך להיות חיל אמיתי ולא חייל שוקולד. על כל פנים את הצקים עבר. יש עוד הרבה מיונים. ההמנון שלנו כרגע הוא השיר "הדרך ארוכה היא ורבה..."

paulika

New member
אני חדשה בפורומים בכלל

ועוד לא ממש בקיאה באיך ומה אז סליחה אם יהיו טעויות

paulika

New member
למשל, אני לא יודעת איך עושים את כל

הסמיילים , פרחים וכו

למעלה