שלום!!!! אני חדשה כאן

michalb19

New member
שלום!!!! אני חדשה כאן

אני רואה ג'ואן מארקדיה קבוע ורציתי לשאול איך קוראים לשיר נושא של הסדרה
לכל מי שעונה לי

michalb19

New member
תודה את יכולה לענות לי על השאלה

איך קוראים לשיר הפתיחה של הסדרה?????..

אהה...

אני לא יודעת בגלל זה לא עניתי, אבל אני ממליצה לך לעשות חיפוש כי מלא פעמים שאלו את זה..

Lost Lullaby

New member
קוראים לו One Of Us

בביצוע המקורי הוא של Joan Osbourne, בביצוע של הסדרה אני לא יודעת :)

lee anne17

New member
שיר הנושא הוא

נקרא "What if god was one of us" שרה אותו בסדרה לא אחרת מאשר אלניס מוריסט המדהימה :)

OrdinaryDay

New member
זאת לא אלאניס!

מישהו צריך לברר אחת ולתמיד מי שרה את השיר בסידרה. כל פעם מישהו אומר כאן זמרת אחרת :|

OrdinaryDay

New member
jח, לא חשבתי להסתכל :|

יום רביעי הבא, במידה ואזכור (וכנראה שאשכח) אסתכל בקרטיד לראות אחת ולתמיד מי שרה את שיר הנושא. אך לבנתיים, אני יכולה להגיד מי זו לא-אז זו בטוח לא סלין דיון! ולא אלאניס מוריסט. וכנראה שלא המבצעת המקורית :|

OrdinaryDay

New member
תשובה לתעלומה!

The song was originally published on the Joan Osborne Disc "Relish" in March of 1995. The version used for the site is an edited version of the original. They cut it down to the chorus and slowed the song to match the opening credits. והשיר אכן מבוצע ע"י הזמרת המקורית ששרה אותו, ג'ואן אוסברון. (was I right or was I right!

orari

New member
אני מבין את הבילבול שלך

זאת כן היא, פשוט את בטח חושבת שזה קלי אוסבורן, אבל זה אחת אחרת, זאת בלונדינית יפה אחת, ראיתי את הקליפ לזה בVH1 פעם.

Lost Lullaby

New member
אע?../images/Emo122.gif

אני יודעת מי זו ג'ואן אוסבורן, היו חורשים על השיר הזה בביצוע שלה המון זמן בVH1... הקול של הזמרת בסדרה הרבה יותר רך... לפחות נשמע ככה... בטח עיבוד או משהו...

למעלה