שלום, אני חדשה כאן
אני חדשה פה בפורום. לקח לי איזה מאה שנה להצטרף לפה.. זה מצחיק כי אני מתעדכנת כאן מדיי פעם וכל פעם אני מתה להגיב על הודעות ואין לי אפשרות. אז סוף סוף נרשמתי. נעים מאד, שמי עדי. אני רואה שאתם פריקים של אנסטסיה
קצת רקע עליי... אני בת 18 מאזור המרכז ובחודשים האחרונים ממש התחלתי להתאהב בזמרת הזאת ומיום ליום אני גם מבינה למה... בכל מקרה, מקווה שתגיבו.. יש לי יותר מדיי תגובות פה על 101 נושאים... בזמנו ראיתי גם ששאלתם מה פשר הקליפ של אנסטסיה "heavy on my heart", אז רציתי לומר רק שהשיר נכתב על סרטן השד שלה ומה שהיא עברה. בנוגע לקליפ.. לפי הניתוח שלי, אז למי שיצא לראות את הסרט "דלתות מסתובבת", יכל להסתכל על אותה בחורה בשתי סיטואציות שונות וראה במקביל מה קורה לה ומה היא עוברת. לפי דעתי בקליפ מראים מה קורה לה כאשר היא משתחררת מהחנות (דימוי לזה שהיא חופשיה, משמע כבר לא חולה בסרטן), לבין הרגע בו היא נשארת בחנות והמוכר מפרק לה את הידיים, מוריד לה את הפאה וכו' וכו' (כלומר מה היה קורה אם היא לא הייתה יוצאת מהמחלה). זה פשוט עוד צד להסתכל על הדברים. אני אישית חושבת שהקליפ כן ריגש וכן נגע, לפחות למי שהבין את רוח הדברים, אבל קיבינמט! מה זאת הפאה הזאת? חחח... בכל מקרה, אני בטוחה שהיו לי עוד תגובות, פשוט את זאת זכרתי. וד"א, מית היה היומן שלה, כי לא ראיתי אותו.. הוא היה בכלל? בכל מקרה. נעים מאד! ומקווה להכיר את כולכם בהמשך. נ.ב תצביעו במצעד של גלגל"צ. הצבעתי איזה מאה פעם!
אני חדשה פה בפורום. לקח לי איזה מאה שנה להצטרף לפה.. זה מצחיק כי אני מתעדכנת כאן מדיי פעם וכל פעם אני מתה להגיב על הודעות ואין לי אפשרות. אז סוף סוף נרשמתי. נעים מאד, שמי עדי. אני רואה שאתם פריקים של אנסטסיה