שלום, אני חדשה כאן:)

מישהי 111

New member
שלום, אני חדשה כאן:)

אני חדשה פה בפורום. לקח לי איזה מאה שנה להצטרף לפה.. זה מצחיק כי אני מתעדכנת כאן מדיי פעם וכל פעם אני מתה להגיב על הודעות ואין לי אפשרות. אז סוף סוף נרשמתי. נעים מאד, שמי עדי. אני רואה שאתם פריקים של אנסטסיה:) קצת רקע עליי... אני בת 18 מאזור המרכז ובחודשים האחרונים ממש התחלתי להתאהב בזמרת הזאת ומיום ליום אני גם מבינה למה... בכל מקרה, מקווה שתגיבו.. יש לי יותר מדיי תגובות פה על 101 נושאים... בזמנו ראיתי גם ששאלתם מה פשר הקליפ של אנסטסיה "heavy on my heart", אז רציתי לומר רק שהשיר נכתב על סרטן השד שלה ומה שהיא עברה. בנוגע לקליפ.. לפי הניתוח שלי, אז למי שיצא לראות את הסרט "דלתות מסתובבת", יכל להסתכל על אותה בחורה בשתי סיטואציות שונות וראה במקביל מה קורה לה ומה היא עוברת. לפי דעתי בקליפ מראים מה קורה לה כאשר היא משתחררת מהחנות (דימוי לזה שהיא חופשיה, משמע כבר לא חולה בסרטן), לבין הרגע בו היא נשארת בחנות והמוכר מפרק לה את הידיים, מוריד לה את הפאה וכו' וכו' (כלומר מה היה קורה אם היא לא הייתה יוצאת מהמחלה). זה פשוט עוד צד להסתכל על הדברים. אני אישית חושבת שהקליפ כן ריגש וכן נגע, לפחות למי שהבין את רוח הדברים, אבל קיבינמט! מה זאת הפאה הזאת? חחח... בכל מקרה, אני בטוחה שהיו לי עוד תגובות, פשוט את זאת זכרתי. וד"א, מית היה היומן שלה, כי לא ראיתי אותו.. הוא היה בכלל? בכל מקרה. נעים מאד! ומקווה להכיר את כולכם בהמשך. נ.ב תצביעו במצעד של גלגל"צ. הצבעתי איזה מאה פעם!

מישהי 111

New member
אגב, סתם לידע כללי

מישהו יודע אם היא מעשנת? והיא באמת מאורסת? אם כן, איך אני מאושרת בשבילה!!! וואי נראה לי אני הכי זקנה פה:) חחח...

את נשמעת חמודה:)

ומאודד מאודדדד אהבתי את הפרשנות של השיר! מאוד יכול להיות שזה נכון כי יש לזה הרבה משמעות...ורואים בקליפ!

A.L (boy)

New member
וואי אהבתי.

אכן, פרשנות מעניינת לקליפ
ולא, לא נראה לי שהיא מעשנת, מעולם לא ראיתי אותה באיזשהו קטע מצולם או תמונה עם סיגריה בפה (והיא אלרגית לחתולים
)

מישהי 111

New member
איזה חמודים!

תודה!!!! וואי.... אני רואה שיש לנו הרבה במשותף... גם אני אלרגית לחתולים! פשוט, חברה שלי בזמנו סיפרה לי שהיא ראתה אותה באיזו תוכנית שהיא עישנה, אבל צריך לבדוק את זה יותר מקרוב... בני כמה אתם כולכם? אגב, למי שהתעניין אז לפניי כמה ימים ראיתי את הקליפ באמ טי וי! סוף סוף הגיע! פחדתי שהוא כבר לא יגיע לשם ויתקע בוי אייג' וואן:)

אני ראיתי ב-vht

בכלל אני אוהבת יותר את התחנה הזאת..הם משדרים לפי האיכות ולא לפי הפופולריות.. אני תמיד מזפזפת בין mtv ל-vht ואני מצליחה לראות רק ב-vht.. לאדעת מה איתכם...

מישהי 111

New member
היי...

מה שמך בישראל? מאיפה? מה אוהב לעשות בחיים? כיתה י"ב, כן? נעים מאד!!!

angel 445

New member
שלום לך! ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo140.gif

שמי יעל אני מחיפה

מישהי 111

New member
אמממ....

זאת פאה!!! חחחח... אם היא הייתה עושה כזה פוני עם כזה צבע ואני חושבת שכבר מלא היו יורדים ממנה:) חחחח... וליעל- נעים מאד! בת כמה את? בכלל בני כמה אתם? מאיפה? מה שמכם? אני רוצה להכיר אתכם יותר.. אני יודעת שאתם מכירים, אבל לצערי עדיין לא הייתה לי את הפריבילגיה הזאת בעבר, אז תנו תמצית קטנה עליכם כדי שיהיה לי רקע עליכם טיפונת.. אגב, מה השירים האהובים עליכם של אנסטסיה? וכן, יש יותר מדיי, אבל תנו ככה שניים שלושה שאתם ממש אוהבים ואפשר להגיד חורשים! אני למשל הורדתי לפניי שבועיים בערך את "rearview" וממש התאהבתי! שיר מדהים! מישהו יודע במקרה אם הקליפ הבא שלה לקוח מהאלבום הזה או שהיא עובדת על אלבום חדש? אווף... תמיד אני שוכחת מה אני רוצה לכתוב כשאני פה ואז אני נזכרת אני כבר לא נמצאת. קיצר, אני אזכר- אני אודיע:)

כנסי...

יש לך מסנג'ר? כי אני רואה שיש לך שירים שלה וזה..ולי יש רק שירים מאלבומים וסינגל אחד.. אז אם יש לך מסנג'ר תשלחי לי אותו כי אני ממש חייבת לשמוע כמה שירים חדשים:)... נ.ב בקשר לשירים אהובים.. אז שיר היום שלי הוא one day in your life..

מישהי 111

New member
אין לי מסג'ר...

יש לי איי סי קיו אם את רוצה. אבל זאת ממש לא בעיה.. תורידי מקאזה, אימיול כל תוכנה שמאפשרת הורדה... ואם יש לך את האלבום החדש שלה, אז הוא שם. בת כמה את? נ.ב הגירסה של HOMH בצרפתית פשוט על הפנים.. כמה צחקתי!!!!!!

מישהי 111

New member
אופס...

חדש הוא לא.. התכוונתי האחרון שלה... עם כל הקליפים שהיא עשתה מתוכו, בין היתר יש שם את השיר שכתבתי לך ועוד כמה ממש יפים. נורא אהבתי גם את "i do". ואחותי, תאמיני לי שזאת פאה.. זה שקוף שזאת פאה.. גם אין לה פוני בכלל והשיער שלה שם יותר ארוך ובכלל- זאת פאה! נקודה. בת כמה את עוד לא אמרת לי? ואיך קוראים לך?

חח כן אני רואה=]

אני גם מתה על השיר i do נכון הוא מהמם?? ואת השיר שאמרת..אז כן הורדתי אותו באימיול ושמעתי ואני מכירה אותו פשוט שכחתי את השם שלו.. קוראים לי ליהי ואני הכי קטנה פה..12...:)

ו...

בנוגע לפאה...את צודקת חח כי בקליפ יש לה פוני...:) את יודעת שהיא הסתפרה עד לכתפיים? (לא קשור לקליפ..) דווקא אהבתי שהיה לה שיער ארוך אבל היא מהממת גם ככה חח:)

מישהי 111

New member
:)

היא מהממת תמיד.... על הכתפיים זה לא נורא בכלל... וואי.. בת 12.. איזה גיל זה.. חח... כבר הייתה לך בת מצווה? את יודעת בני כמה כל השאר? כי אף אחד לא ממש משתף איתי פה פעולה חוץ ממך ואולי עוד שניים שענו לי כד"א. לא ממש עוזרים לי להשתלב:((( מאיפה את בארץ? אה ונעים מאד (למרות שכבר הכרנו קודם, עכשיו זה כבר יותר רשמי). אה, מומלץ בחום להוריד את ההופעה שלה בברצלונה!!! הורדתי אותה לפניי כמה שבועות.. אולי שבועיים בערך.. הגברת יודעת לעשות עבודה מצויינת... היא בנאדם מדהים.... אמנם לא ראיתי הרבה הופעות בחיי (ומה לעשות, אין מה להשוות בין הופעות בארץ להופעות בחו"ל), אבל ממה שראיתי, זאת הופעה אחת הטובות שראיתי אם לא הטובה ביותר. יש קטע שהקהל צועק לה :" אנה- סט-אסיה (ואז הם מוחאים כפיים כזה לפי הקצב), היא יושבת על כסא מסתכלת עליהם עושה כזה עם הראש מין "לא" אומרת "ט'נקיו" ללא הפסקה ובסוף כשהיא רואה שהם ממשיכים היא פשוט נוחתת על הברכיים מורידה את הפלג גוף העליון וכולם צועקים. משהו מדהים.. אח"כ הם שרו שם איזה משו אז היא התחילה לרקוד להם וכמובן שהם צרחו ואז היא שאלה אם היא יכולה לשיר טיפה אז הם צרחו, אז היא אורמת "אה יופי, כי יכולתי להמשיך בכייף לעשות את זה" (והתחילה לרקוד כמו הכושים, שמה את הידיים מקדימה והזיזה אותם כזה). קיצר משו מגניב לגמרי. חובה לראות את זה! יש אמנם צנזורה כולה.. אבל זה איזה חצי הופעה אם לא יותר. בסביבות השעה, 12 דק' ו-24 שניות:) חח זכרתי. קיצר, אני חייבת לזוז ואני כותבת פה מגילות (היחידה). אז תהני לך. ביי בינתיים.

ליעל...

יעל קוראים לך נכון?:) יופי.. נראה לי שהרוב פה 17... יאווו בא לך לשלוח לי את ההופעה הזאת או לפחות להגיד לי איך להוריד אותה?? כי הורדתי אימיול ברוך השם!

angel 445

New member
../images/Emo9.gifנעים מאוד

אני בת 18 מחיפה השיר של אנסטסיה שאני אוהבת זה כולם! אני מתה על הדיסקים שלה ! מה איתך?

למעלה