שלום - אני חדשה כאן

שלום - אני חדשה כאן

מעיון בפורום אני מבחינה בכך שהוא רובו ככולו נוגע להפרעות קשב וריכוז אצל ילדים. אני דווקא מעוניינת לברר על איבחון וטיפול לאדם מבוגר בן 36. האם יש למישו המלצה על נוירולוג טוב (רצוי באיזור הצופן, אבל לא הכרחי) שמטפל בתחום הזה גם במבוגרים המון תודה מראש

sharon84

New member
נוירולוגים בצפון

ד"ר איתמר טל- מקבל בבית חולים עפולה ד"ר צלניק נתנאל- מאבחן ומטפל בקליניקה פרטית בחיפה

zivadina

New member
אבחון מבוגר

אכן, אנחנו פורום שמתמקד בהורים לילדים ADHD. יש לנו פורום מקביל, המיועד למבוגרים עם ADHD. בקישור המצורף, יהיה גם קישור לפורום התמיכה למבוגרים. בקשר לאבחון מבוגר: מעל גיל הילדות, מומלץ להתאבחן אצל פסיכיאטר, אשר יכול לזהות את כל הבעיות הנפשיות אשר מתפתחות משך השנים, ולאבחן אם הן תוצאה של ADHD או ללא קשר ל-ADHD. נוירולוגים אינם מוסמכים לאבחן בעיות נפשיות. יש לי שתי הצעות: 1. לשאול בקופה של המבוגר, אם אילו מרפאות קשב היא עובדת. ניתן להתאבחן באחת מן המרפאות האלו ולקבל מן הביטוח המשלים (אם הוא מבוטח) החזר כמו על "ייעוץ רופא מומחה". 2. ללכת לפסיכיאטר ד"ר אבי שפירא בזכרון יעקב, אשר מתמחה באבחון הפרעת קשב ורכוז. 3. ללכת למרפאת קשב טובה באזור המרכז. שם יש רופאים המתמחים באבחון מבוגרים. בדרך כלל, כאשר האבחון הוא טוב, לא צריך לחזור הרבה פעמים למאבחן, ולכן לא חשוב לגור קרוב למרפאה שלו. בהצלחה!

למעלה