שלום!אני חדשה כאן.

Rinulia

New member
שלום!אני חדשה כאן.

שלום לכולם! אני חדשה כאן. מאוד רוצה להתחיל עם תהליך של פונדקאות ומאוד מאוד רוצה תמיחה. מי מה אני צריכה להתחיל?כבר יותר מ12 שנים ניסינו להרות ועכשיו הגענו למסכנה : להתחיל פונדקאות. תודה מראש על העזרא.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif

בפורום הנהדר שלנו תוכלי לקבל הרבה מאוד תמיכה, הכוונה, עצות טובות ומה לא. האם הבעיה הרפואית שלכם מוגדרת? בהצלחה

Rinulia

New member
הבעיה רפואית שלנו לא מוגדרת

עשינו כל מיני בדיקות, הכל תקין לחלותין. הייתי 11 פעמים בהריון. העובר פשות מפסיק להתפתח בחודש שלישי (שבוע 8-9).טיפלנו אצל רופאים שנחשבים החי טובים וללא הצלחה.ובסוף המליצו לנו פונדקאות.

Rinulia

New member
לגבי דת של אם פונדקאית

יש עוד שאלה שמתרידה אותנו. האם הורים מעומדים לא של אותו דת, לפי דת של מי צריכה להיות אם פונדקאית?

מירבי*

New member
בוקר טוב../images/Emo41.gif

אם פונדקאית חייבת להיות בת דתם של ההורים המיועדים, האם הנושאת היא זו שנותנת את הדת לעובר הנולד ולכן מקפידים בעניין הזה. לפי הבנתי את שואלת מה קורה במקרה שבני הזוג לא מאותה דת, הפונדקאית צריכה להיות בת דתה של האם. בהצלחה

ברוכה הבאה לתהליך...

דבר ראשון בהצלחה. אתם צריכים להגיש בקשה מסודרת לועדה לנשיאת עוברים של משרד הבריאות כדי לקבל אישור עקרוני. כמובן רק אחרי שתמציאו את כל האישורים הדרושים. (לבדיקת הקריטריונים כנסי לאתר של משרד הבריאות: WWW.HEALTH.GOV.IL אחרי שקיבלתם אישור עקרוני אתם יכולים להתחיל לחפש פונדקאית. ניתן לבצע זאת באופן עצמאי ע"י פרסום מודעה בעיתון או במקומונים בארץ. או כמובן באמצעות מכוני ההורות למיניהם. מחזיקה לכם אצבעות . ב ה צ ל ח ה!!!

Rinulia

New member
תודה רבה על תגובתך

מאוד מודה לך על התגובה. זאת בדיוק השאלה שהייתה לי. היום הייתי אצל רופא שלי. איפה אני יכולה לברר מה אני צריכה להגיש לועדה?

נתתי לך את האתר של מ. הבריאות

שם יש את כל הקריטריונים הדרושים קחי גם מס' טלפון: 5681275 - 02 מרכזת הועדה אביבה נמרודי בוצר. בהצלחה!!

Rinulia

New member
שלב הבא?

שלום! תודה רבה על העזרא. נתתי לרופא למלא את הטופס לקבלת אישור עקרוני. אני מבינה ששלב הבא- זה לחפש פונדקאית. אני מבינה שזה לא קל, אבל גם נושא של התמיכה וליווי לא פחות חשוב. אצל מירב זה עולה יקר מדי, ביררתי במחלקות של בתי חולים. לכן מצעתי בבית חולים רמב"מ ,הם נותנים יעוץ פסיכוסוציאלי לזוג ואם פונדקאית וגם תמיכה וליווי במהלך טיפולי הפריה והריון.והמחירים שלהם סבירים מאוד. האם שמעת על זה?אולי יש אותו דבר גם באזור המרכז? אני גרה באזור המרכז,אבל בשביל זה אני חושבת שווה לנסוע לחיפה. יש לי את כל הטפסים שלהם וטלפון של עו"ס.

למעלה