שלום אני חדשה כאן... לדעתי סאקורה זאת סדרה ממש יפה ויש לי שאלה:מתי הסרטים של סאקורה
ה הדס8 New member 30/9/04 #1 שלום אני חדשה כאן... לדעתי סאקורה זאת סדרה ממש יפה ויש לי שאלה:מתי הסרטים של סאקורה
L Leemon New member 30/9/04 #2 מתי מה? לא הבנתי מה שאלת. מתי הסרטים הסרטים יצאו, או מתי הסרטים התרחשו יחסית לסידרה, או מתי הם יצאו בארץ, או מתי...?
מתי מה? לא הבנתי מה שאלת. מתי הסרטים הסרטים יצאו, או מתי הסרטים התרחשו יחסית לסידרה, או מתי הם יצאו בארץ, או מתי...?
ש שאלמור New member 1/10/04 #3 ../images/Emo28.gifוואלקם../images/Emo20.gif בעיקרון הסרטים היו אמורים לצאת הראשון נראה לי היה אמור לצאת אחרי פרק 35 והשני אחרי שנגמרה הסידרה.. מקווה שעזרתי לך..
../images/Emo28.gifוואלקם../images/Emo20.gif בעיקרון הסרטים היו אמורים לצאת הראשון נראה לי היה אמור לצאת אחרי פרק 35 והשני אחרי שנגמרה הסידרה.. מקווה שעזרתי לך..
K kerenbn3 New member 1/10/04 #5 לא נראה לי שבקרוב אם בכלל אבל יש שמועות שהסרט הראשון יהיה בערוץ 6...
ס סנדרושקה New member 1/10/04 #6 לא ניראה לי....../images/Emo4.gif ראיתי באתר ארוץ הילדים משהו כמו שאלות ותשובות ושם אמרו שלא יצאו אבל זה לא ממש בטוח אז אני מקווה שכן!
לא ניראה לי....../images/Emo4.gif ראיתי באתר ארוץ הילדים משהו כמו שאלות ותשובות ושם אמרו שלא יצאו אבל זה לא ממש בטוח אז אני מקווה שכן!
ס סיון בטירוף New member 1/10/04 #7 וואלקם!!! ולפי מה ששמעתי, הם לא הולכים להגיע... לפחות לא בזמן הקרוב...
N nitzan האחת New member 5/10/04 #8 ברוכה הבאה ברוכה הבאה יש לי שאלה וכל מי שרוצה יכול לענות כמה תמונות בארך יש לכם