שלום, אני חדשה כאן

שלום, אני חדשה כאן

אני שוקלת ללמוד לטפל ברפלקסולוגיה. שמעתי שסמינר הקיבוצים יש תוכנית. מישהו יודע עליה? מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית אחרת? אני לא מעוניינת בלימודים הכוללים הרבה שיטות טיפול, אלא לתוכנית שמתמקדת ברפלקסולוגיה. תודה!

לימודי רפלקסולוגיה

שלום מיאו מיאו, איזו בחירה נפלאה... אני לא יודעת מה מותר לכתוב במסגרת הפורום (פרסומת וכו'), בכל אופן בכללי נראה לי שעדיף ללמוד במקום שנותן מעטפת יותר תומכת לרפואה הוליסטית (מכללות לרפואה הוליסטית או מקומות שמתמקדים ברפלקסולוגיה), בעיקר אם לא בא לך ללמוד שיטות נוספות - במקומות האלה האווירה והבונוסים מעניקים הרבה לסטודנט-מטפל. אם את רוצה, אשמח לתת המלצות ספציפיות באי מייל.
!!

avorly

New member
מיאו מיאו 123 ,

ברוכה הבאה בצל פורומינו. אכן בגלל פרסומת אסור מעל גבי הפורום, אבל בקישורי הפורום תוכלי למצוא קישור שיעזור לך. לדעתי מה שהכי חשוב לבדוק לגבי מכללה או בית-ספר כלשהו, זה אם הוא מוכר על-ידי איגוד הרפלקסולוגים.

תודה רבה!

האם העובדה שקופת חולים שותפה לתוכנית ומתיימרת להעסיק את הבוגרים הטובים, משמעותית?

avorly

New member
לצערי

לא תמיד ארובה לאיכות, אבל שווה בדיקה מעמיקה. ישנם גם בתי ספר שממומנים על-ידי קופות חולים, ומבטיחים לדאוג לעבודה לבוגרים מצטיינים. שוב-

למעלה