שלום אני חדשה כאן

שלום אני חדשה כאן

ראיתי שתאם מנתחים רגליים וזה ממש מעניין. אני מצרפת צילום רגליים ואשמח לניתוח.

*g99

New member
היי,ברוכה הבאה,

ראשית תודה על התמונות והאומץ
התמונות לא כ"כ ברורות,אבל ממה שהצלחתי להבין מדובר בבחורה רגישה,תלותית שמחפש להאחז באדמה. יכול להיות שבעבר היתה בעיה בראיה וכיום בהווה יש שיפור? האם קיימת הקשבה ל"עצמי",האם את מקשיבה לצרכים/לרצונות שלך? נסי לתת למישהו לצלם את הרגלים,התמונה יצאה מטושטשת וחבל.

avorly

New member
רגלייים אדומות, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. באמת כל הכבוד על האומץ; להראות ככה בפורום שבו מסתובבים רפלקסולוגים את הרגליים, זה ממש להחשף. אני משוכנעת שכל מי שיענה יהיה עדין, וכולי בקשה מכל החברים- אם יש דברים שצנעת הפרט יפה להם, אנא פנו אל השואלת במסרים. אמתין עד למחר לראות את ניתוחי האחרים ואז, אם ישאר דבר מה, אוסיף משלי. שוב-
על האומץ ועל השיתוף

qt1

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אולי כדאי שהאנשים שמצרפים תמונות יכתבו בן כמה האדם המצולם , סטטוס, מצב כלכלי , ומה האמירה שלו על החיים... זה יכול לעזור לא? סתם הצעה. לגבי מה שאני ראיתי ואני ממש לא בטוחה כי התמונות מטושטשות וגם בגלל שאני אף פעם לא בטוחה! כף רגל אדומה יכולה להעיד על סכרת , הקפלים מצביעים על אדם שלא ישן כ"כ טוב בלילה , נדמה לי שיש שם בעיית צוואר ,עיניים , אוזניים,האדם מעשן אקטיבי או פאסיבי או שעישן בעבר,אני לא יודעת למה משהו אומר לי שיש בעיות במערכת העיכול ,נדמה לי שגם עודף משקל , יציבה לא טובה של הגוף, בעיות במקלעת השמש,ומישהו שבר לבן אדם הזה את הלב מתישהו בחייו אני רואה את זה ברגל... מכיוון שאין צילום של הבהונות מכיוון ישר , אני רק יכולה לנחש שיש שם אחיזה פטישית ,אבל זוהי רק השערה. מקווה שלא כתבתי יותר מדי שטויות , השעה עשתה את שלה
מי שזה לא יהיה שם בתמונה ,צריך הרבה חיזוקים , חיבוקים,זה מישהו שקשה לו מאוד. לילה טוב לכולם

qt1

New member
../images/Emo41.gifאורלי אני כתבתי מתוך הנחה

שהכותבת היא מתלמדת ומראה תמונה של מטופל שלה או מטופלת , אני לא יוצאת מתוך הנחה שמדובר באדם הכותב עצמו משום מה... גם לזה אין לי הסבר , הלילה אין לי הסברים. הגיע זמן לישון ליל מנוחה ותודה לרגליים אדומות על שצרפת את הצילומים ולא משנה לי של מי הם.

תודה לכל העונים והמנתחים

אשה שעובדת בתפקיד מאד מלחיץ, משתדלת מאד לשמור על אורח חיים בריא ככל שניתן בתנאי הלחץ והרבה שעות עבודה. לא מעשנת - ככל שידוע לי לא עשנה בעבר. סובלת מעודף משקל עקב בעיות בבלוטת התריס וחוסר איזון במערכת ההורמונלית, אבל חוץ מזה בריאה לפי הפרמטרים של הרפואה המערבית. מנסה להיעזר ברפואה משלימה - אבל כרגע בגלל חוסר זמן לא נמצאת בטיפול ספציפי (וגם אין בעיה מיוחדת) יש משקפיים, לא ידוע לי על בעיות שמיעה. יציבה לא טובה זה נכון - סובלת לסקוליוזיס וגם קצת לורדוזיס (אבל שומרת בעזרת התעמלות)

avorly

New member
דברים שעולים לי מהצילומים:

* היא כל הזמן במצב השרדות, פחד מתמיד. * מפחיתה מערך עצמה, לא נותנת לעצמה מספיק הזדמנות. * ישנה חסימה גדולה במקלעת השמש, שנוגעת גם באזור האנטומי של הלב. נראה כמו מועקה גדולה, או חסימה ריגשית אחרת. * איבדה אדם קרוב לאחרונה? * מחזיקה המון בבטן, לא משתפת ברגשות שלה.

csh018

New member
ניתוח רגליים אדומות

שלום רגליים אדומות מכיוון שלא היה לי זמן אתמול אני מוסיף על חבריי הבוהן הגדולה כפופה כלפי מטה. זה אדם שהולך עם העבר ולא עם העתיד. ALUS-VALGUS בצד ימין: זהו הצד הזכרי. אבא דומיננטי, מכופף, סוגר, מקריב אותי כקורבן על מזבח המשפחה. הכוח הוא מקור החשיבות. אי איזון בין עולם המחשבה לעולם העשייה ( מתאים לבעיות הורמונאליות כמו שתיארת ) אצבעות בשרניות בכריות כי העולם המעשי שלה כ"כ חזק היא לא אומרת מה היא רוצה אבל שאלת השאלות שאת צריכה לשאול אותה מתי היא איבדה את שמחת החיים? (אבל את חיבת להיות מאד חזקה ומספיק גדולה על המטופלת כדי שהיא תוציא את אשר על ליבה) בהצלחה שלומי

המחשב שלי לא התחבר לאינטרנט

כמה ימים אז לא יכולתי להתייחס. יש כאן באמת איזושהי בעיה במשפחה (אוי קשורה לאבא) שלא רוצה לפתוח. הנושא כנראה כואב מדי וסגור. לא מטופלת שלי - אני מנסה להציע לה טיפול והיא עוד לא השתכנעה. כנראה יש פער מאד גדול בין הפנים לחוץ, כי מדובר במישהי מאד מצליחה בעבודה, בחברה ויש לה משפחה מקסימה - אבל באמת היא קצת עצובה וסגורה, חוץ מהבעיות הבריאותיות שמהן סובלת לאחרונה.

למעלה