שלום אני חדשה כאן

ga1990

New member
שלום אני חדשה כאן

שלום לכם חברי הפורום פעם ראשונה שלי כאן ורציתי קצת לשפוך את הלב על התקופה הקשה שלי . אז קודם כל אני לא עובדת הרבה שנים מובטלת בעוד שבוע בת 40 ביום העצמאות משנה קידומת אני קצת במשבר מזה גם ובקשר לזוגיות עם בעלי בגלל כל המצב שאני נמצאת בו יש הרבה ויכוחים ומריבות בינינו זה לא מה שהיה פעם הוא תמיד כועס עלי לא סומך ובוטח בי כמו פעם וגם מזלזל ולא מפרגן (הוא כמובן מכחיש הכל) אבל אני מרגישה ממש כמו אפס לא מועילה לאף אחד תשו כוחותיי ואני לא כמו פעם .המצב הנוכחי גרם לכל המשפחה סביבי להשתנות זה קשה גם ככה המצב בשוק לא מי יודע מה ולי קשה למצוא משרה שתתאים לי אני כבר לא יודעת מה אני שווה?מקווה שאתם מבינים אותי.ותוכלו להנחות אותי לכיוון מסויים או לענות לי מעל פורום זה מה עלי לעשות?

seeyou

New member
הוא מכחיש הכל אני מרגישה?-../images/Emo140.gif

Beyond the gray cloud, lies a rainbow! נתחיל בזה שבעיה שלך היא לרוב המשפחות שעברו את גיל 40-45+... זה לא חשוב מה שהבן זוג עושה,אומר או לא עושה ולא אומר חשוב....מה הצד השני מפרש! האהבה של תחילת הקשר נעלמה היא כללה בין היתר יחסי מין טובים-תשוקה... עם הזמן- הגיל הבעיות מורידים מהדחף הטבעי...ברור שגם היכולת...ידע... תלוי רק בך-כאישה- איך ההרגשה שלך יהיה! ולא אף אחד אחר! גם אם את "נשמרת" עבור גילך-בזמן עושה את שלו תגדירי מחדש את המטרה של הנשואים שלך אם ממש רע לך-אז יש לשול את הדרך הפירוד למרות שלא תמיד פוגשים אביר על סוס לבן...גבר החלומות בקשר לעבודה זאת בעיה לא רק לאומית בין-לאומית אם הצד הכלכלי דוחף אותך או רק שאת רוצה לצאת מהבית! אני מניח שאין לך ילדים קטנים..

adam33

New member
ומה תרמת להרגשה שלו הזו?

לכאורה כלום כי בעצם את הנפגעת אבל במו ידייך את גרמת לכך הית עושה כל מה שהוא מבקש אמרת כן לכל שטות והתנהגות משפילה ובכלל איבדת את התקווה מהר ברגע שעשית את זה זה נתן לו כמו דלק למדורה הוא המשיך והמשיך ולא היה אפשר לעצור אותו דעי לך.. את צריכה להוכיח לו שבעצם את שווה המון המון תתחילי להיות מעורה בכל מה שקורה בבית גם מבחינה פיננסית לכי ללמוד משהו שמעניין אותך או לחילופין קורסים שקשורים לבית ולכלכלה נכונה תעמדי על שלך בדברים מהותיים מדברים המון על " האישה מאחורי כל בעל" אבל האישה הזו היא המישהי שמדברת ושיועצת אז אל תפתחי במלחמה חדשה אבל ברגע שתתחילי לקחת דברים חדשים עלייך כמו לנהל את החשבונות בבית אזיי הוא ירגיש שיש לך טביעת אצבע בכל מקום ובכל דבר שאת עושה אל תריבי איתו אם הוא לא מסכים תגידי לו" טוב אתה יודע הכל כמו תמיד" ואל תגעי בנושא זה גם אם הוא ירצה אם את רוצה ללכת למקוםכלשהו..והוא לא רוצה..תגידי לו..לא צריך!! תעשה מה שאתה רוצה רק ברגע שהוא יפנים שיש לו אישה עצמאית שמניעה את הבית ואת חייה האישיים אזיי הוא גם יתחיל להשתנות ואם זה לא עוזר לכי לבית משפט לעניני משפחה..תפתחי תיק ולו רק להראות לו שאת רצינית ואז אוליי הוא יקפוץ על ארבע לשכנע אותך שיש לו עוד תקוה ושהוא ישתפר.. אוליי..

לקחת את עצמך בידיים

ולעשות שינוי שיגרום גם לך להעריך את עצמך יותר... בן אדם שלא מעריך מספיק את עצמו גורר את האחרים גם להרגשה הזאת לכי לקורסים תלמדי דברים חדשים ונושאים שיעניינו אותך וגם יפתחו אותך ואולי גם יוכלו לשרת אותך בעבודות חדשות תפתחי לך חיים עצמאיים ולא תלותיים ותאמיני בעצמך, זה הכי חשוב אומרים- מי שהתחיל עשה כבר את מחצית העבודה, העז להיוות נבון: התחל! בהצלחה!!!

ברוכה הבאה

קודם כל צר לי מאד על מצבך,שנית לזוגיות יש עליות ומורדות,השאלה איך עולים ומתי יורדים?לנשים יש הרבה כוחות נפש אדירים ,הרבה יותר מגברי אני בטוח שתעברי את המשבר הזה למרות אורכו וחבל שבן זוגך לא מתחזק אותך יותר כי הזוגיות נמדדת תמיד כשקשה ולא כשקל... פתחי את סגור לבך ונהלי שיחה מלב (עודדי אותו לפתוח גם את סגור ליבו זה יותר קשה אצל גברים)וקחי כל עבודה שתעסיק אותך במקביל למציאת עבודה מתאימה לך... בהצלחה

ga1990

New member
תודה לכל מי שענה לי

אז קראתי בעיון רב את כל התשובות לבעיה שלי . כן זו בעיה מכיוון שהצד השני הוא טיפוס די פסימי ולא מוכן לקבל את עצמו והוא משרה אוירה לא נוחה . עכשיו בקשר לעבודה לא מצאתי עבודה ומזה מתחיל כל הסיפור והוויכוחים שלנו זה גבר בשנה האחרונה וכמובן אני טיפוס שלא עונה כי עקרונית הוא טיפוס די חזק באופיו אני השקטה משנינו. לשיחה לא ניתן לזה צ'אנס כי זה לא יעזור עד שהוא לא יראה אותי בשוק העבודה עם משהו מסודר שום דבר לא יעזור חורה לו שאני יושבת בבית .ובכן המצב לא נעים למשפחה ולסובבים אותי וכמובן אני בדאון רציני אין לי מוטיבציה לכלום .

iwtfyk

New member
אני חושב (משמע אני קיים?)

שאת צריכה לקחת את עצמך בידיים, לא בשביל בן הזוג שלך אלא בשבילך עבודה זה גם סביבה אחרת, אנשים, קולות, רעשים ולא רק כסף (עניין חשוב בפני עצמו) בהצלחה

ga1990

New member
נכון אבל

זה נכון מה שכתבת אבל העניין הכלכלי שלנו בכי רע אנו 4 נפשות ילדים מתבגרים והמינוס תופח . אני לא יודעת אבל השנה האחרונה היא שנה קשה ועוברת עלי תקופה לא קלה . אני אקח את עצמי בידיים רק מתי כבר אני מחכה להזדמנות הזו כבר הרבה זמן והיא עדיין לא הגיעה. יש רגעים שאני לבד והמחשבות רצות לי במוח ויש לי הרבה כאלה גם טובות וגם רעות. אני לא מראה חיצונית מה עובר עליי בעלי יותר מוחצן והוא מתעצבן עלי שאני כזו פסיבית ולא אכפת מכלום והמינוס חוגג ואני עולם כמנהגו נוהג לדעתו אני רדומה ולא אכפת לי כי שוב אני לא מראה את זה כלפי חוץ אז חושבים שטוב לי ואני מתענגת על כל רגע שאני בבית ולא עובדת וזה לא נכון ניסיתי בכל מיני ערוצים למצוא משהו אבל התבדיתי או שלא עונים לי לקורות חיים שלי אז אני עדיין ממתינה אבל עד מתי?????????.

s h o o s h a

New member
פסיביות

תתחילי להיות אקטיבית כגרושה שמתקשה מאד בפרנסת ביתה, אומרת לך בפה מלא כי כל עבודה מכבדת את בעליה. עד כמה שתהיה קשה, מעצבנת, לא ממצה את הפוטנציאל האישי, משעממת (ויש עוד מיליון כינויים שאפשר להדביק למישרה לא הולמת) אבל יש מישרה. ומישרה חשובה משתי סיבות עיקריות הראשונה והחשובה שבהן - הגברת הדימוי העצמי. והשניה - כמובן, הסיוע הכלכלי הנוסף שנכנס לבית (במקרה שלך מסתבר שגם בעלך יעריך אותך יותר, מה שלדעתי לא קשור אבל עובדתית קיים). אכן, בגילינו, כבר קשה מאד למצוא עבודה, בעיקר כשהשוק מוצף "ילדונות" צעירות. היצע מישרות שואף לאפס וביקוש כמעט נוגע בשחקים. ולמרות זאת, יש. תמצאי לך משהו בחצי מישרה. לאו דווקא בתחום העיסוק שלך. לא יודעת. משהו. ועשי זאת למען עצמך ושפיות דעתך (אח"כ תצעקי שאת משתגעת מהעבודה אבל זה כבר סיפור אחר
) מאחלת לך מכל לבי כי תצליחי וייטב לך שושה

iwtfyk

New member
מסכים עם כל מילה של שושה

עבודה חשובה קודם כל בשבילך (במישור הרגשי). הכסף הוא כמובן צ'ופר נוסף ומועיל. אולי באמת תתפשרי בהתחלה על משהו פחות מסעיר, לטובת השפיות ששושה מדברת עליה. יום טוב

adam33

New member
ואת ממשיכה...

למה את מרחמת על עצמך ומתרצת את עצמך.. תפסיקי.. תרימי את הראש קחי בטחון לחייך שווקי את עצמך אל תדאגי לו ומה שהוא יחשוב כי בעצם את מונעת סיכוי שלך לשינוי וכל שכן אצלו אמנם זה קשה למצא עבודה אבל לא בלתי אפשרי!!! ואני מאמין ברגע שתשתפי אותו בכך והוא יראה שאת מתאמצת אזיי אוליי האגו שלו יתן לעצמו אוליי לנסות לעזור גם מצידו.. לא להתיאש!!!

למעלה