שלום אני חדשה כאן

שלום אני חדשה כאן

ורציתי לשתף אותכם במשהו.... ובכן, חברה שלי (שנקרא לה אור), הזמינה אותי לטיול בסיני יחד עם חבר שלה. הקטע, שלא נראה לי שאני ארגיש בנוח מכיוון שאהיה מן "גלגל חמישי". אני מאוד רוצה לנסוע איתם אך הבעיה הזאת מציקה לי ואם אני לא אסע אני ארגיש תחושת פספוס. אני כל כך מבולבלת. בנוסף, החבר שלי, פוחד ומבקש ממני שלא אסע, אבל אני עשיתי כמה בירורים לגבי הנסיעה ושהוא שמע שאני מתכננת ומתעניינת אז הוא חשב שאני לא מתייחסת אליו ולא אכפת לי ממנו. {אנייודעת שהפורום הזה לא עוסק בבעיות זוגיות וכד', אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. בבקשה.} דיברתי עם אור ואמרתי לה מה אני חושבת והיא אמרה לי שרוב הזמן יהיה לי זמן למחשבה וכד'ואני לא מסכימה איתה, אני יוצאת לטיול בשביל להיות עם הח'ברה ולהנות ולא בשביל לשבת ולחשוב . אם אני רוצה לחשוב אני יכולה לסגור את עצמי בחדר עם מוסיקה וזהו.
אני לא יודעת מה לעשות. מה אתם מציעים לי לעשות?

liran lev

New member
לפי דעתי, את צריכה לנסוע..

הזדמנויות לנסיעות לא באות כל יום, אם כרגע יש לך כסף וזמן לנסוע , אז ארזי תרמיל וצאי! אח"כ יכולים לצוץ דברים כמו: עבודה, לימודים, בעיות כלכליות ואז תצטערי שלא נסעת.

לדעתי...

אם לא יכולה לשכנע את החבר שלך להצטרף... תלוי מה הקשר שלך עם החברה והחבר שלה בתור זוג... אם מרגישה כמו גלגל חמישי... לדעתי תוותרי... אני יודע שלא קל לותר על טיול כזה... אבל אני הייתי מתבאס אם היתה לי הרגשה שתקוע באמצע. ולחבר יכולה להסביר... שלפעמים אדם רוצה קצת את השקט והחופש שלו (זה לא נשמע טוב...אבל כל אדם צריך קצת זמן לעצמו מידי פעם). אם אוהב אותך הוא יבין... אם לא... אז את התשובהה את כבר יודעת...

ובכן,

דיברתי עם החבר והוא ידע שהייתי בהרבה התלבטויות וקצת מתוסבכת. אבל בסוף הוא אמר לי שאני אסע - כי הוא רוצה שאני אהיה מאושרת (כהגדרתו). אז הבעיה הזאת נפתרה. דבר שני, החבר שלי לא יבוא בשום פנים ואופן בגלל הקטע של הסמים שם ועוד כל מיני דברים...... בגדול - המקום לא מתאים לו! קיצקוצ - חשבתי הרבה והנסיעה היא מחר! והגעתי להחלטה סופית שאת הטיול הזה אני אדחה לפעם הבאה וזהו. אני השלמתי עם זה. תודה לכולם.

sela v

New member
סמים

מביקורי בסיני לא נתקלתי בהרבה סמים כמו שראיתי בהודו ובאפריקה, שם אפשר להשיג בכל מקום. אמנם גם בסיני הרחתי קצת, בעיקר בחור הכחול בדהב, אבל לא ממש מרגישים את זה.

למעלה