שלום, אני חדשה כאן

שלום, אני חדשה כאן

כרגע אני לא עובדת, אבל עבדתי בתור מזכירה. רציתי לספר לכם קטע שעבדתי פעם עם מזכירה אחת מה זה רעה !!!! : היא היתה שותה קפה כל היום ומסתובבת ואני הייתי צריכה להקליד את כל העבודה. בקיצור, יום אחד תפסתי עליה קריזה ומתתי ללכת הביתה מוקדם, וזה מה שעשיתי: אתן מכירות את המקש PRINT SCREEN במקלדת? (ליד F12ׂ) - עושים איתו צילומי מסך בכל אופן. אז העלתי הודעת שגיאה כלשהי וקבעתי אותה כרקע על שולחן העבודה והמזכירה חזרה וראתה את זה ולא הבינה מה קרה. ניסתה להדליק שוב את המחשב וכלום - תמונה זו תמונה... בקיצור, אמרתי לה שזה נתקע ושאין מחשבים ועפתי הביתה... (לא רצוי לנסות זאת אלא במקרים של מזכירות רעות במיוחד...)

אתי@

New member
מכירה את התרגיל ../images/Emo8.gif בפעם הבאה

תעשו משהו אחר: תחליפו את החיבורים של המקלדת והעכבר. כלומר, העכבר יהיה מחובר לחיבור של המקלדת והמקלדת תהיה מחוברת לחיבור של העכבר. זה גדול

yoyo10

New member
בנות אני ממש אוהבת את השירשור הזה

אם למשהי יש עוד רעיונות אני ישמח לשמוע

צוקצוק

New member
ענק

הילה כנראה את לא אחת אלא אחת ומיוחדת רעיון מעולה צריך רק לברר מה ההכרות של אותה מזכירה עם המחשבים זה מה שראוי לאנשים רעים במיוחד

וואו, לא ציפיתי לכאלה תגובות...

הופתעתי...
ולאתי - את הרעיון להחליף בין הכבלים אני מאמצת מהיום.... ובקשר לאותה מזכירה - הידע שלה שאף לאפס במחשבים והקטע שהיא גם קראה לטכנאים והם גם לא עלו על מה שעשיתי...

למעלה