שלום...אני חדשה כאן

mandy

New member
שלום...אני חדשה כאן

והגעתי לפורום הזה כי יש בי כל כך הרבה דברים ורגשות לא פתורים, וניסיתי פרחי באך בהתאמה עם מישהי אבל מרוב שאני לא מתמידה, הפסקתי עם זה. אני מחפשת דרך לאזן את האנרגיות בגוף שלי באיזושהי דרך... משהו לא מסודר ... אודה למישהו אם יוכל להגיב MANDY

שלום מנדי

התגובה שלי היא תמיד בשאלות, מאחר ומאמינה אני כי רק אם שואלים את השאלות הנכונות, מצליחים להוביל את האדם למקום הנכון. לכן אשאלך, איזה אנרגיות את מחפשת לאזן? מדוע את חושבת שהן לא מאוזנות? מה ישתנה בחייך אם תסדרי את שלא מסודר בהם? עני נא בכנות, כי שם מתחיל המסע הפנימי. לאן שתחפשי להגיע, לשם תגיעי. בברכת אהבה ואור

mandy

New member
טוב...

אז ככה...אני מרגישה שהנפש שלי לא מאוזנת כי אני לא מרוצה משום דבר שקורה לי, משום דבר בחיים שלי, אני לא מצליחה להגיע לשקט נפשי ולאנרגיות חיוביות. אני לא מוצאת את עצמי בשום מקום, אני יכולה לרצות להגיע למטרה כלשהי אבל כאילו משהו עוצר בעדי לעשות את זה, מין פחד או חשש או סתם התבטלות, אני לא מצליחה להצליח. אני לא עושה עם החיים שלי מה שאני רוצה באמת בלב לעשות איתם. אני לא מצליחה להיות מי שאני באמת רוצה להיות, ואנשים מקבלים רושם מוטעה עלי ושופטים אותי לפי זה. אני לא יודעת מה אני כותבת כאן...אם אני במקום הנכון לקבל תשובות אני רוצה להגיע אל עצמי...

מנדי יקרה

מה מונע ממך לעשות את שאת רוצה לעשות בחייך? לפי התשובות שלך אין לך שום קשר עם עצמך, כדי להגיע לאנרגיות חיוביות את צריכה למצוא בעצמך את הדברים החיוביים, האם את מוצאת בעצמך כאלה?

mandy

New member
אממ...

דברים חיוביים?...כן אבל..בחברה של היום..כל מה שמעניין אנשים זה מראה חיצוני ואני שונאת את איך שאני נראית. אני מוצאת את עצמי מקנאה כל הזמן באחרות... מה שמונע בעצמי לעשות מה שאני רוצה זה חוסר בטחון בעיקר...חשש שאנשים יבקרו אותי ויצחקו עלי... אני רוצה להשתחרר, להרגיש שלמה עם עצמי לעשות עם עצמי משהו. אני לא עומדת במטרות של עצמי ואני פשוט אבודה...אני לא יודעת כבר מה להגיד... אני פשוט לא...מוצאת את עצמי

מנדי נשמה יקרה,

אתחיל ממקום אחר, לפני שנשמה חדשה מגיעה לעולם, נערך הסכם קוסמי בינה לבין כל האני האחרים בה, ללא הסכם זה לא נפגשים ביצית וזרע. במעמד הסכם זה, יושבים כולם סביב שולחן ענק ולוחצים ידיים להסכמה, ומי בניהם? אני השמח, אני העצוב, אני המאושר, אני העצבני, אני המכוער, אני הטיפש, אני הסקסי, אני החכם, וכך כל האחרים. לנשמה יש סחירה מראש כיצד להגיע לעולם, לאיזה גוף להיוולד, לאיזה הורים להיוולד, אם לעוני או לעושר אם לבריאות או לחולי, גבוה או נמוך, פיסח או רקדן ולך היתה הבחירה שלך, מדוע? זהו כבר נושא אחר לגמרי שלא אגע בו כעת. מה שחשוב עכשיו הוא להתמודד עם הבחירה שלך. בחרת את המראה שלך, והוא שלך את יכולה להביט על עצמך במראה ולראות את הכי יפה, או לראות את הכי מכוערת, את היא שם, ואיך שתביטי בעצמך, כך יראוך האחרים. אחרים רואים רק את שאת מקרינה אליהם. אם את לא אוהבת את המראה שלך שבחרת לעצמך, אין לך מה לצפות שאחרים יאהבו אותו. הייתי מציעה לך להצטרף לסדנא של טנטרה-אמנות האהבה המודעת. שם עוברים תהליכים מאד מאד קשים, אך לאחר מכן מוצאים את החיבור גם למה שחושבים כהכי מכוער ודוחה. אם לא תאהבה את עצמך-אף אחד לא יאהבך. אם לא תחבבי את עצמך, אף אחד לא יחבבך. אם לא תפרגני לעצמך, אף אחד לא יפרגן לך. וכך לגבי כל דבר בחיים. את תפגשי אנשים שרק ישקפו לך את אשר הינך, אל תאשימי אותם שהם צוחקים עלייך, כי אם את רואה זאת בהם, הם בעצם משקפים לך כי את צוחקת על עצמך במו את. קשה מסעך זה. והדבר היחיד שיש לך לעשות לעת עתה הוא לשנס מתניים, ולהתחיל לחפש בך את היופי, תרגיל התחלתי? כנסי למקלחת טובה, הירגעי, עמדי מול המראה עירומה, הביטי בעצמך, תסרקי את עצמך, כל מילימטר בך, וחפשי את הדברים שאת כן יכולה לאהוב, גלי אותם לאט לאט, והרחיבי אותם לאחרים. אין בחייים הוקוס פוקוס, אם לא תקבלי את עצמך כפי שאת אל תחפשי שאחרים יקבלוך מאחלת לך מסע מרתק לעצמך, אני רק יכולה לומר כי זו חויה אדירה לגלות את עצמך מחדש. באהבה רבה

mandy

New member
בת חן-נמהסטה...

אני חושבת שאני אעבוד על עצמי בקטע של המראה החיצוני אבל זה מאוד קשה כי אני מאוד ביקורתית כלפי כל תנועה קטנה שאני עושה מול אנשים או כל דבר קטן שאני אומרת. אני תמיד מרגישה כאילו אני מוזרה ואנשים מסתכלים אלי כאילו אני איזו תופעה...לא יודעת... ואני לא מתלבשת באופן שונה או משהו כזה, להפך, אנשים יודעים שאני סטייליסטית אבל בכל זאת, החיים שלי לא זורמים בקלות, אני מרגישה כבדה מידי, ואולי בגלל זה אין לי מעגל חברים כ-זה גדול. לא הנסיתי אף פעם במערכת יחסים עם מישהו, אפילו לא יציאה. ואני כבר בתיכון. אם אני אקרין שאני אוהבת את עצמי, זה יראה מוזר לאחרים כי ניסיתי את זה פעם. נראה לי... אני מבלה כל כך הרבה זמן עם עצמי עד שכבר נמאס לי ממני. אני מדברת בהגיון? אפשר להבין מה כתבתי כאן?

מנדי-על היגיון...

כל אשר את כותבת בא מההגיון שלך אם זה הגיוני? בהקשר לחייך כן. סיבכת את עצמך יקירה, "כולם חושבים שאת סטייליסטית", מדוע כולם צריכים לחשוב שאת כזו אם את לא? כתבת כך: "אם אקרין שאני אוהבת את עצמי, זה יראה מוזר לאחרים כי ניסיתי את זה פעם". זה יראה מוזר אם רק תראי זאת לאחרים ולא באמת תאהבי את עצמך זו צביעות עצמית, ושוב, זרי, כי מה שתשדרי, אחרים יקלטו תשדרי צביעות, יקלטו צביעות איך את מבלה עם עצמך? מה את עושה בחברת עצמך? בברכת אור ואהבה

mandy

New member
לא הבנת אותי נכון...

כולם יודעים שאני סטייליסטית. באופן חיובי. הכוונה שאני לא מתלבשת מוזר באופן שמצדיק את איך שכולם מסתכלים עלי. מוזר. הדרך שאני מבלה עם עצמי? הרבה טלוויזיה, אינטרנט במקום שיעורי בית, ואני לא יוצאת הרבה עם אנשים. יש לי ממש מספר מצומצם מאוד של חברים ורק שתיים מהן אני אוהבת ואיתם אני נמצאת ומבלה. אבל מרוב מחשבות ביני לבין עצמי, נמאס לי ממני. אני יותר חושבת על דברים מאשר לעשות אותם. אין לי בטחון גם לעשות אותם ולכן אני הרבה מפנטזת על דברים. חיה בעולם של חלומות במקום לחיות אותם. ואיך אני אשדר שאני אוהבת את עצמי אם אני לא?

system 1

New member
זהות עצמית

שלום לך, כמו שידוע גיל ההתבגרות קשה במיוחד. נכון, העולם נהיה חומרני והחוץ יותר חשוב מהפנים. השאלה איך לגרום לפנימיותך לצאת החוצה . . . לא קל הדבר, שונה הוא לכל אחד מאיתנו, אך אולי עצה קטנה - תרשמי לחוג אשר לבך קרוב אליו - ריקוד, שחיה, אומנות ועוד . . . הדבר ירחיב את מעגל ההכירות שלך (במיוחד אם זה במתנס בשכונה אחרת) אם קשה לך שכנעי את אחד החברות להצטרף איתך. אם תשתלבי בחוג ותגלי עניין אז באופן אוטומטי פנימיותך תתגלה . . . צפיה בטלויזיה ממכרת, מטמטמת, וגורמת לרגשי נחיתות אצל אנשים שאין להם ביטחון עצמי ושאינם יודעים באיזה כיוון ללכת. קריאת ספרים עדיפה אם את אוהבת לקרוא. הכי חשוב את עדיין צעירה ויש לקחת בקלות את הדברים שום כיוון לא צריך להיות סגור תני לעצמך לזרום (סלנג חדש לי)

mandy

New member
../images/Emo51.gif

ניסיתי לרקוד סלסה במשך הרבה זמן אבל לא הצלחתי לרקוד כמו שבאמת הייתי רוצה לרקוד. אולי זה כי הלכתי עם חברים שאני לא כל כך אוהבת ולידם אני לא יכלתי להפתח. והייתי רוצה ללכת לנסות משהו אחר אבל אני גרה במקום ליד עיר מרכזית וכל עוד אין לי עדיין רישיון
אני לא יכולה כל פעם לבקש מההורים שלי להסיע אותי במיוחד כשאני לא מדברת איתם עכשיו... קשה לצאת מהטלוויזיה, היא בהחלט ממכרת. ופעם הייתי קוראת ספרים אבל משום מה איבדתי כל עיניין בהם.
לזרום זה הדבר הכי מרכזי בחיים שלי, וגם הבעיה המרכזית בחיים שלי כאחד. ממש תודה על העצות בכל מקרה...
ו-

מנדי חמודה

אני חוזרת לדבריי קודם אם אין אהבה בליבל לעצמך, לא תהייה אהבה בלב אף אחד עבורך. את מעגל חברייך תוכלי להרחיב לזמנים קמרים ולא יהיו אלה קשרים אמיתיים מאחר ואין אמת באשר תציגי כלפיהם. לצפות בטלויזיה זה לא לבלות עם עצמך אלא לבלות מול מסך מטופש לדעתי שמנוון את המוח האנושי ומעות אותו לחלוטין ואף משחית אותו. מה את רואה שם? את הפרסומות כיצד להיות האישה האידיאלית? 90 60 90? בלונדינית? עיניים כחולות? משקל 50 ק"ג? כמה את קרובה לזה? האם יש טעם כי זה יוסיף לך על הקיים? לכי פנימה לעצמך יקירה עשי עבודה עם עצמך חבקי את עצמך בידיים אוהבות ולאט לאט תראי שינוי שיצא ממך פנימה לחוץ אז תגלי כמה אהבה תהייה לאחרים כלפייך ולא תצטרכי לשחק את ה"משחק" מאחלת לך הצלחה בדרכך אני לא יודעת כמה תקחי מכאן אך מה שלקחת, עשי בו שימוש למענך הייה שלום ושאי ברכה בכל אשר תלכי.

מנדי היקרה עצה אחרונה ממני../images/Emo24.gif

בתור נערה מאד מאד מוכשרת אני מבקשת ממך שלב ראשון: הפסיקי לשפוט את עצמך כל כך בחומרה. הפסיקי לשאוף כל הזמן לשלמות, אין דבר כזה בעולם מאה אחוז הצלחה. זכרי שמראה חיצוני עם בגדים וללא בגדים הוא " בגד" בעצמו. בגד שעוטף נשמה מקסימה. הבגד הזה הוא רק אחוז אחד של חומר. השאר 99 אחוזים הם נטו נשמה מדהימה יפה רגישה מקסימה ומלאת אור ואהבה. לכי פתחי את נשמתך וככה תעלי את בטחונך האישי. זכרי עלייך להיות בשמחה מתמדת כי רק כך תבראי את האושר שלך. אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

mandy

New member
וואו...../images/Emo20.gif

מיכל, תודה רבה, הייתי בכמה פורומים והתגובה שלך ושל בת חן היו הכי תורמות ומשמעותיות... אני אנסה לקרוא את זה שוב ושוב עד שזה יכנס לראש וללב ויחסל את חוסר הבטחון העצמי שמשגע אותי לאחרונה... ושוב-תודה. MANDY

tevagil

New member
לימוד

למרות שאנחנו לא אוהבים ללמוד כי גמרו אותנו 12 שנים בבית ספר, לימוד רוחני הוא הדרך היחידה להגיע למודעות פנימית. תתחילי בקריאת הספר הבא המצורף.

למעלה