שלום, אני חדשה כאן

איקא1

New member
שלום, אני חדשה כאן

כבר כמה שבועות מתלבטת לגבי פתיחת חנות באיטסי. קראתי ועקבתי אחרי ההודעות בפורום ונראה שאתם מקצועיים מאד. תהיתי איך מתחילים? אני מתכוונת , האם יש מדריך שאפשר לקרוא? מה "האוצרות" שאתם מציינים? בתודה מראש לעונים.

milshake

New member
נרשמים לאטצי פתוחים חנות

מקשרים לחשבון פאיפאל שלך (אם אין לך אז פתחי, זה גם בחינם) ומעלים מוצרים. זה באמת לא מסובך כמו שזה אולי נראה. אין שום עמלה או חשבון על פתיחת חנות. להעלות מוצר למכירה עולה 20 סנט והוא מחזיק ארבעה חודשים פתוח, לא קנו אותו בזמן זה הוא נסגר. צריך לחדש (RENREW) מוצרים מדי פעם כדי להיות ראשונים בתוצאות החיפוש באטצי. זה גם עולה 20 סנט ויש שעושים את זה 8-10 פעמים ביום. הכי טוב להסתכל מה עושים מתחרים עתידיים שלך, במה שאת מעוניינת למכור. לראות כמה אייטימים הם מכרו (SOLD ITEMS יש בכל חנות) ואת יכולה לראות בדויק מה הכי הלך להם ולהתמקד על זה אם בא לך. אוצרות זה מיותר לדעתי, חברי הפורום כבר לא משקיעים בזה בכעבר. זה לקט של מוצרים שיכולים להיות מוצגים בעמוד הראשי. נהוג לפתוח אוצר כזה עם מוצרים של חברי הפורום שלנו כדי לקדם אחד את השני. אבל עדיף לך לנתב את האנרגיות שלך למקומות שונים כרגע. בתמחור המוצרים שלך קחי בחשבון שאת מאבדת בערך 10 אחוז על עמלות שונות של אטצי ופאיפאל. אם יש לך שאלות ספציפיות אני בטוח שישמחו לעזור לך.

איקא1

New member
תודה על ההסבר, אולי יש עוד טיפים

תודה רבה על ההסבר המפורט. זה מאד עוזר. אני מקווה שיש עוד טיפים. למשל איך גורמים שאנשים יואהבו את החנות,איך מפיצים למעט הרענון. בכלל כל מה שבא לכם לשתף, יתקבל בברכה ובתודה ענקית

RolyzCreations

New member
את מוזמנת לחפש אחורה בפורום

היעזרי גם באפשרות החיפוש (והחיפוש המתקדם) בצד שמאל למעלה. הפורום מלא בטיפים והסברים.

למעלה