שלום אני חדשה כאן וסובלת מתסמונת

שלום אני חדשה כאן וסובלת מתסמונת

תסמונת טוראט, שזהי טיקים ותנועות קוולות לא רצונייםאני בת 24 ופתחתי פורום משלי לטוראט וכל מיניי דברים כמו שירים בעיות סיפורים וסיפור החיים שלי בשני חלקים. אנ יאנסה לעהלות את הקישור זה קצת קשה ל יאבל אם הקישור ל אעולה תוכלו לכתוב לי לאי מייל כמה מילים ומאיזה פורום הגעתם אליי ובאי מייל אצרף לכם את כתובת הפורום שלי כך זה הרבה יותר קל. אוהבת ותרגישו טוב "רק אהבה תנצח- תואר. נ.ב קוראים לי מיקי

יופי הקישור עלה בהצלחה. אתם מוזמנים

בכייף אמשח אם תגיעו. בהאהבה - מיקי. אאגב,יש חוליי טוראט שיש להם ליקויי למידה זה מאוד קשור.

שלום לך וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אכן סינדרום טוראט קשור בהחלט ללקויות למידה וגם להפרעות קשב וריכוז. אני מאחלת לך בהצלחה בפורום החדש וגם את מוזמנת אלינו. אפרת

אפרת- כולכם גם מוזמנים זה מאוד קשור

אז בבקשה אין לי כל כך אף אחד בעולם והריי לא תומכים בי ולא מבנים את הביעה לשי. ממתינה לכם בפורום שלי וגם אני יבקר כאן מדיי פעם מבטיחה. אבל תבואו לפורום שלי כן? בבקשה מחזיקה לכם אצבעות להצלחה ולרך אל האור והאושר-אמן! ביי ואוהבת- מיקי

מיקי המתוקה!

הרי אנחנו פה! בשבילך ובשביל כולם אז אל תרגישי לבד!
האם הפורום שלך הוא בתפוז? אם לא אנא תני קישור. אפרת

אפרת- אני לא ידועת להביא קישור אבל

יש את הקישור בפורום OCD של תפוז, קוראים לו הפורום של תואר , או הפורום של מיקי . הכניסה לי אתמול את הקיוזר אחת בכינוי"אחת, מקווה שתגיעי לשם תיכנסו לפורום שלי והלוואי ותוכלי להביא הנה צקיזשור כי אני ממש מסתבכת עם זה תודה מראש ובאהבה- מיקי

היי - הנה הקישור לפורום טוראט

מיקי היקרה תודה לך, אני אכניס יותר מאוחר את הקישור גם במאגר קישורי הפורום, אכן הקשר בין ADHD וטוראט הוא חשוב ותודה שבאת אלינו והבאת לנו את הקישור החשוב הזה.
אפרת

למעלה