שלום, אני חדשה כאן, אחרי מס'

ellieg

New member
אני עוברת הזרעות באיכילוב

ואין דבר כזה מעקב זקיקים ללא בדיקת דם. גם בתחילת הדרך על איקקלומין עם רופא של הקופה הרופא עשה מעקב ע"י US ובדיקת דם. הE2 ו PROG נותן לרופאים עוד אינדיקציה למצבך ומועד הביוץ.

ellieg

New member
אני עוברת הזרעות באיכילוב

ואין דבר כזה מעקב זקיקים ללא בדיקת דם. גם בתחילת הדרך על איקקלומין עם רופא של הקופה הרופא עשה מעקב ע"י US ובדיקת דם. הE2 ו PROG נותן לרופאים עוד אינדיקציה למצבך ומועד הביוץ.

מנסיוני

כל הטיפולים - הזרעות עם איקקלומין, עם זריקות ו-IVF היו עם בדיקות דם. תחושת הבטן שלי (וסלחי לי על הבוטות) - לעבור רופא. טיפול שכזה נראה לי לא רציני.

אוי, עכשיו אני לא יודעת כבר מה

לעשות... אני אבקש מהרופא שלי בדיקות דם, ואם לא אז אני אשקול לעבור לרופא אחר. מישהי ממליצה על רופא טוב בחיפה?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה. מאחר ולא פירטת מה הסיבה שבגללה את עוברת הזרעות, קשה לענות באופן חד משמעי. אבל בעקרון לכל רופא ישנה השיטה המעודפת עליו. הגישה השמרנית אומרת שבמקרים קלים עדיף להתחיל עם כמה שפחות בדיקות וטרטורים כדי לא להעמיס על המטופלת. בדיקות דם כל יומים שלושה לא ממש תורמות להרגשה הטובה וליעילות בעבודה. במקרה שהגישה הזאת לא מוכיחה את עצמה ולא מושג הריון, יש מקום להגביר את הפיקוח. אם הרופא רואה שהתפתח זקיק מוביל, שהוא בגודל מתאים והרירית תקינה, ממש לא חייבים להוסיף בדיקות דם. נכון, ישנם מקרים שבהם השחלות לא מתנהגות על פי הספר, אבל כל זמן שעל פניו זה נראה בסדר, יש הרבה רופאים שמעדיפים לא לטרטר את המטופלת. בכל מקרה, חשוב להיות מטופלת אצל מומחה פוריות. אם תספרי לנו מאיזה קופה את, נוכל להמליץ. בהצלחה נועם

נועם, המון תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הסיבה שבגללה אני עוברת הזרעות היא בגלל זרע קצת חלש של המתוק שלי, ובגלל שלי יש צוואר רחם קצר (אולי בגלל זה אין צורך בבדיקות דם). לפני שהתחלתי עם האיקקלומין הביוץ היה קצת באיחור, וזה עוזר למעקב אחרי הביוץ. בצילום היה זקיק מוביל, וגם הרירית תקינה (טפו, טפו, טפו...) אני בקופ"ח "מכבי" , אבל אני לא יודעת אם הרופא שלי מומחה... אשמח לעזרה.

למעלה