שלום אני חדשה ו....... אני מתה על יהודה לוי אז לשים תמונות שלו (עדיף בלי חולצה)
פ פייג New member 11/4/03 #1 שלום אני חדשה ו....... אני מתה על יהודה לוי אז לשים תמונות שלו (עדיף בלי חולצה)
א אורנית בת 16 New member 11/4/03 #2 נעים מאוד!ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!! אין כאן בכלל מעריצות של יהודה לוי,את היחידה.אז מקווה שתמצאי עם מי לדבר פה. ספרי קצת על עצמך אם בא לך.
נעים מאוד!ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!! אין כאן בכלל מעריצות של יהודה לוי,את היחידה.אז מקווה שתמצאי עם מי לדבר פה. ספרי קצת על עצמך אם בא לך.
א אתי בת 15 New member 11/4/03 #3 איייייייייייי לא נכון!!!!!!!!11 היא סתם צוחקת מותק כמעט כולם פה מעריצות אותו!!!!!!!!!! אה וד"א ברוכה הבאה!!!!!!!!
איייייייייייי לא נכון!!!!!!!!11 היא סתם צוחקת מותק כמעט כולם פה מעריצות אותו!!!!!!!!!! אה וד"א ברוכה הבאה!!!!!!!!
1 1טופיפי New member 12/4/03 #6 ברוכה הבאהההה!!!../images/Emo24.gif ברוכה הבאהההה! תהני בפורוםםם.. יש לנו פורום מקסים גם אני אוהבתתת את יהודה המתווווק!!! ו..רצית תמונות אז הנה
ברוכה הבאהההה!!!../images/Emo24.gif ברוכה הבאהההה! תהני בפורוםםם.. יש לנו פורום מקסים גם אני אוהבתתת את יהודה המתווווק!!! ו..רצית תמונות אז הנה
M mlovey1 5 New member 12/4/03 #8 ברוכה הבאה!!!!!!!!../images/Emo6.gif ברוכה הבאה גם אני הצטרפתי לא מזמן וכל החברה פה באמת אחלה של ילדות!!!!!!! אז ברוכה וד"א גם אני מעריצה את יהודה הבונובון!!!!!!!!!!!!!
ברוכה הבאה!!!!!!!!../images/Emo6.gif ברוכה הבאה גם אני הצטרפתי לא מזמן וכל החברה פה באמת אחלה של ילדות!!!!!!! אז ברוכה וד"א גם אני מעריצה את יהודה הבונובון!!!!!!!!!!!!!
S SofyTofy New member 13/4/03 #14 אז זה בשבילך תהני היי אני ירדן, אני מחיפה, אני אוהבת את יהודה, סופי וכל מה שקשור בתוכנית המקסימה הזאת. תהני ותצפי לראות את שמך בסיכום השבועי (הם כבר יסבירו לך מה זה ). הנה בשבילך *להזיל ריר ולבכות*
אז זה בשבילך תהני היי אני ירדן, אני מחיפה, אני אוהבת את יהודה, סופי וכל מה שקשור בתוכנית המקסימה הזאת. תהני ותצפי לראות את שמך בסיכום השבועי (הם כבר יסבירו לך מה זה ). הנה בשבילך *להזיל ריר ולבכות*
M MoRaN N New member 13/4/03 #15 ואני.... כעיקרון אני אוהבת קצת יותר את סופי... אבל אני לא שוללת את יהודה!!!
S silver girl New member 13/4/03 #16 ../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif מקווה שיהיה לך כיף פה כי זה אחלה פורום שמתי לך תמונה של יהודה בלי חולצה כמו שביקשת
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif מקווה שיהיה לך כיף פה כי זה אחלה פורום שמתי לך תמונה של יהודה בלי חולצה כמו שביקשת