שלום אני חדשה ויש לי שאלה

MEYTALUG

New member
שלום אני חדשה ויש לי שאלה

הי לכולם שמי מיטל ואני אוהבת מאד מחזות זמר,הייתי ב RENT - המקורי הראשון בשנת 97 אחרי הזכייה בטוני, הייתי ביוסף וכותונת הפסים- עם דוני אוסמונד המהולל. הייתי בגריז הייתי בפוטלוס- המקורי הראשון. היה מעולה. בארץ אחת ההפקות שהכי אהבתי היתה מרי לו, כמו כן את " מי שחלם" ועוד ועוד אני טסה לארה"ב בסוף פברואר והייתי רוצה לדעת מי מכם ראה את WICKED אני חושבת שהוא מדהים. וכמובן את "Spring Awakening" המצויינים שעוד לא יצא לי לראות. איזה עוד מחזמר הייתם ממליצים לראות בימים אלו ? אשמח לשמוע דעתכם ורשמים תודה רבה מיטל

netmaster1

New member
ברוכה הבאה מיטל!

אני מקווה שתהני כאן, אנחנו צריכים אנשים חדשים:p אני בדיוק חזרתי מארה"ב, ראיתי כמה וכמה הצגות אבל אלה שבאמת בלטו היו XANADU - קצת קשה להסביר את ההצגה הזאתי כי היא צוחקת על עצמה יותר מדי, אבל בעיקרון זה סיפור על מוזה שמנסה לעזור לאמן לפתוח רולר דיסקו בשנות ה80. מאוד מצחיק. אם את הולכת תדאגי לקנות כרטיסים על הבמה, הם עולים רק 40$ והם שווים כל גרוש. וליגלי בלונד גם מדהים, ועדיין בקאסט המקורי אם אני לא טועה אני מקווה שתהני:)י

MEYTALUG

New member
תודה רבה

וואו לא ידעתי שיש לקסנדו, מחזמר, זה היה סרט ישן עם אוליביה ניוטון ג'ון , ראיתי אותו כשהיי קטנה. אני זוכרת את הבגדים שלה, והשיער הבלונד, קטעים. תודה על ההמלצה.

A CharmedOne

New member
או

wicked מדהים, אין מה להוסיף. הייתי ממליץ גם על Hairpsray ו- Avenue Q. כל אלה מעולים. (המלצה שלי)

MEYTALUG

New member
תודה רבה, האמת ../images/Emo9.gif

האמת שרכשתי את הדיסק של Hairpsray ולא התחברתי ,לא מצא חן בעיני הקולות והשירים,הוא נמצא איפה שהוא על המדף ואני לא ממש מקשיה לו. את וויקד אני יודעת בעל פה והוא נמצא ב MP3 שלי ,את RENT אני מאד מא דמא אוהבת. אני יותר בקטע של שירה ווקליות בוויקד יש קולות אדירים מרגשים שירים שמדברים אלי. אז עם יש עוד משהו אשמח לדעת ושוב באמת תודה מיטל

Hippie Jeannie

New member
בקשה קטנה

ברוכה הבאה, באמת נחמד לקבל פה דם חדש אבל אנא ממך תפסיקי לפרסם בהודעות שלך דברים שלא קשורים לנושא הפורום. תודה.

RossandRachel

New member
אם את מחפשת מחזמר טוב

יש גם את היירספריי... ואת sdrowsey chaparone ואם לא ראית את הפאנטום- תראי עכשיו ברוכה הבאה

BroadwayBaby511

New member
"דראוזי" נסגר, אם אני לא טועה...

והאמת היא שחבל. כולם ממליצים על קלאסיקות בעיקר, אז אני אלך על בחירות פחות "קונבנציונאליות". ... או שלא. Curtains - לא מכירה כ"כ את ההפקה, אבל אם הייתה לי הזדמנות, הייתי הולכת. "אולד-סקול" מחזמר שכזה, הדבר האחרון שנכתב ע"י קנדר ואב הגדולים (שיקאגו, קברט). A Chorus Line - נו, שורת המקהלה. למה לא? והקאסט מדהים. In the Heights - עוד מחזמר על ניו יורק. הוא אמור להיות ממש טוב מכל הכיוונים (מוזיקה, כוריאוגרפיה, תוכן), ואנשים ממש התלהבו ממנו. ובהזדמנות זו... מישהו ידע שספלינג בי נסגר לפני שבוע??????

netmaster1

New member
כן וגם עלובי החיים

מאוד חבל לי על ספלינג, יצא לי לראות את זה לפני חודש זה באמת תאטרון אחר זה כלכך מדהים, התחושה שאתה באולם ספורט של בית ספר הדמויות שכתובות כלכך טוב טוב נו ויליאם פין מה שמוכיח שהוא לא חייב לכתוב על יהדות או התנסויות לפני המוות כדי להצליח:)

MEYTALUG

New member
תודה רבה

חיפשתי בגוגל בהחלט נראה טוב. אני צריכה להקשיב קצת לשירים, אני אחפש באמזון, ואני אחליט . אני אהיה גם בלונדון אז אם משהו יודע שם על מחזמר או מחזה טוב אשמח לדעת. ושוב תודה מיטל

MEYTALUG

New member
In the Heights

In the Heights נראה ונשמע מעולה, איזה יופי יש קליפ של הפירסומת וזה יהיה גדול אני מקוה לראות לפחות כמה כמה שיהיה לי כוח לעמוד בתור לש ההנחות ולראות כמה שיותר בקור הנור של מרץ תודה רבה על כל ההמלצות בהחלט חידשתם לי, חקרתי את הרשת וגיגלתי הרבה שמות ויצאתי נישכרת מכל המידע ושוב תודה אני מבטיחה לדווח כשאחזור. ולהיות פתוחה לעוד מידע והמלצות PERFORMANCES In the Heights begins performances at the Richard Rodgers Theatre (226 West 46th Street) on Thursday, February 14th. Opening Night is Sunday, March 9th

למעלה