שלום אני חדשההה:)

--שאלון קצרצרון--

איך קוראים לך
איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת
שחקן או שחקנית מועדפ/ת
במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם
אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה
יש לכם חבר/ה
מאוהב/ת
אהה הסדר של השאלות לא קשור אבל לא נורא חח וזהו ביווש

Yaelosh10

New member
../images/Emo108.gifראשונה?

איך קוראים לך? יעל איזה טלנובלה את'ה הכי אוהב/ת? הש"ש שחקן או שחקנית מועדף/ת? נינט טייב, רן דנקר, מיה דגן. במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם? מכוערת
אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה? ממ...נועה..נטלי...עוד! יש לכן חבר/ה? לא מאוהב/ת? לא

ברוכית!

איך קוראים לך ספיר השיר שלנו שחקן או שחקנית מועדפ/ת הראל סקעת במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם מה זאת אומרת? אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה לא דעת יש לכם חבר/ה לא מאוהב/ת לא

ברוכה הבאהההה

איך קוראים לך?בר איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו שחקן או שחקנית מועדפ/ת? אושרי כהן במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם? חה אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה? גל יש לכם חבר/ה?לא מאוהב/ת?כן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איך קוראים לך? עדן איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו שחקן או שחקנית מועדפ/ת? מיה דגן במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם? ביישנית אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה? טוב לי עם השם שלי, אבל הייתי קוראת לעצמי אורנית יש לכם חבר/ה? לא מאוהב/ת? כן

Danielle b3

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifעונה נה../images/Emo68.gif

איך קוראים לך
דניאל
איזה טלנובלה את הכי אוהבת
השיר שלנו
שחקן או שחקנית מועדפת
אממ.. ג'ניפר גארנר במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם
חמודית
ירדן יש לכם חבר
כן
מאוהבת
מאוד

oshriti123

New member
ברוכה הבאה ועונה../images/Emo26.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

איך קוראים לך
אושרית איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת
טלנובלה בע"מ
שחקן או שחקנית מועדפ/ת
אורי אומנותי!!!
במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם
אני לא יודעת לתאר את עצמי
יש הרבה שמות שאני אוהבת
מלאני...או נופר...חח לא יודעת יש לכם חבר/ה
לא מאוהב/ת
כן

...........

איך קוראים לך? שיר איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת? לא רואה טלנובלות שחקן או שחקנית מועדפ/ת? . במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם? טרילילי אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה? אממ שישאר ככה יש לכם חבר/ה? לא מאוהב/ת? כן

Thade

New member
אני

איך קוראים לך: דריה. איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת: לא רואה טלנובלות. שחקן או שחקנית מועדפ/ת: מייקל ג'יי פוקס והלנה בונהם קרטר. במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם: שונה. אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה: Revolution יש לכם חבר/ה: לא. מאוהב/ת: כן,אבל לא במישהו שאני מכירה אישית. יותר נכון אובססיבית...

מתוקה777

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

איך קוראים לך? מור איזה טלנובלה את/ה הכי אוהב/ת?טלנובלה בע"מ שחקן או שחקנית מועדפ/ת? אלייז'ה ווד במילה אחת איך אתם מתארים את עצמכם? אממ נחמדה אחלה של נערה אם הייתם יכולים לבחור לעצמכם שם אחר איזה שם זה היה? אמממ... לא יודעת יש לכם חבר/ה? לא מאוהב/ת?כן

למעלה