שלום אני חדשהההה קוראים לי נועה אני בת 11 וחצי אני חולה על השמינייה ובעיקר עם ידידיה ויטל המושלם...
נ נועה ויטל New member 12/3/06 #1 שלום אני חדשהההה קוראים לי נועה אני בת 11 וחצי אני חולה על השמינייה ובעיקר עם ידידיה ויטל המושלם...
S Seas Girl New member 13/3/06 #3 היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני רוני... וגם אני חולה על ידידיה. כי אי אפשר שלא ... שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה
היי../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני רוני... וגם אני חולה על ידידיה. כי אי אפשר שלא ... שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה
H Hollaback Girl14 New member 13/3/06 #4 ../images/Emo24.gifהיי נועה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לך אני לוטם בת 14 מחיפה, נעים להכיר השתלבות מהירה
../images/Emo24.gifהיי נועה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לך אני לוטם בת 14 מחיפה, נעים להכיר השתלבות מהירה
C chen010189 New member 13/3/06 #8 ידידיה ויטל מושלם, אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם יובל שרף. נו מה.
ידידיה ויטל מושלם, אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם יובל שרף. נו מה.
ר רונוש חיים שלי 2 New member 13/3/06 #10 ברוכית../images/Emo23.gif אני שיר בת 13 מראשון לציון...תהני בפורום!!
1 1הדור הבא New member 13/3/06 #11 ../images/Emo23.gifברוכה הבאה לפורמנו*טמטום*../images/Emo23.gif!! ברוככהה הבאהה!!! אני ריחן בת 13 מהשפלה.. הכי אוהבת מהשמינייה את ניניי (ידידיההה!! ) השתלבות מהירה
../images/Emo23.gifברוכה הבאה לפורמנו*טמטום*../images/Emo23.gif!! ברוככהה הבאהה!!! אני ריחן בת 13 מהשפלה.. הכי אוהבת מהשמינייה את ניניי (ידידיההה!! ) השתלבות מהירה
א אורטל לאב דון New member 13/3/06 #14 ברוכה הבאה לפה../images/Emo24.gif אני אורטל בת 15 וחצי מנס ציונה.. וחולה על דון השתלבות נעימה
ר רונוש חיים שלי 2 New member 13/3/06 #16 חח אופב כבר רשמתי../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif שכחתי