שלום אני חבר חדש

שלום אני חבר חדש

רק רציתי להגיד שהגיע לכם חבר חדש תשמחו אני מקווה אני גר בפילדלפיה וזהו לבינתיים

מורןLA

New member
שלום חבר חדש ../images/Emo70.gif

ברוך הבא
והמשך פטפוטים נחמדים בפורם ישראלים בחו"ל. איך פילדלפיה? תציג לנו את עצמך קצת?

תותי-בת

New member
יו יו יו וואאאאאזזזזאאאאפפפ?! ../images/Emo9.gif הלו מיי ברו פרום פילי! ../images/Emo24.gif אז נעים מאוד, אני ליאת, ואני עדיין בארץ (עקב הגיל... והצבא שמחכה רק בשבילי...) ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ודרך אגב אם אתה אוהב מוזיקה שחורה, אני מנהלת פורום מוזיקה שחורה - ואתה מוזמן אליו גם כן!!! ../images/Emo9.gif אוקיי אני חייבת לעוף לקנות לאמא שלי ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif ליומולדת שלה... ../images/Emo9.gif אז שיהיה לך אחלה יום!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ליאת.

fantom

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo47.gif

ספר לנו קצת עליך מפה ומשם ומה קורה בפילי

inbale

New member
ברוכים הבאים????????? ../images/Emo6.gif

סכיזופרניה או שההתרגשות שלך גרמה לזה?

fantom

New member
לא, מה פתאום? ../images/Emo47.gif

the man in the haouse משמע האיש שבבית כלומר יתכן וישנם עוד אנשים נוספים בבית ולכן ובהתאם לזאת סברתי שישנם עוד רק מתחבאים וקראתי להם..... חוץ מזה שזב נכתב ב A משמע אנשים ולא איש אזה חרתתן אני, משהו....

inbale

New member
המלך ../images/Emo47.gif

מלך החתרטתנים האמת... ואני עדין מחכה לסוף טוב
אבל אתה מרשה לי להגיד בינתיים שאני
????????

inbale

New member
דרך אגב

לא נעים לי להגיד לך MAN זה ביחיד... MEN זה ברבים.... אבל אני עדין אוהבת אותך

TheLostSoul

New member
Welcome

ברוכה הבאה לפורום. אני האדם הכי לא שפוי בפורום הזה. אבל אני עדין אוהב את כולם כאן. Doc

תודה לכולם... טוב אני יספר קצת

אני יספר קצת על עצמי אני גר בפילדלפיה עושה חיים אנחנו גרים בווילה עם 2 קומות אבא שלי עשיר ואני לא משקר לכם אם מישהו לא מאמין אז שלא יאמין טוב בקיצור בבית שלנו יש כלב חמוד קראנו לו רקס הוא חמוד קצת גדול טוב בקיצור אני די טוב במחשבים אני רוצה ללכת לעשות מגמת מחשבים יש לנו גם חתול אבל הוא כל הזמן בחוץ משום מה אמא שלי קראה לו מיצי שם מסכן לפי דעתי טוב בקיצור מקווה שיהיה לי פה כיף ביי

תותי-בת

New member
מה זה תודה?!?!?!?! חחח סתם... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אז חביבי, יש לי שאלות לגבי רקס... 1. איזה גזע הוא? 2. בן כמה הוא? 3. יש לו חברה? 4. אפשר להכיר אותו? 5. הוא מחפש מישהי? ואני רוצה בבקשה תשובות על גבי דפי A4... בשלושה עותקים עם חתימה של רקס בסוף!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif אה וחוץ מזה בכלל לא אמרת איך קוראים לך! ובן כמה אתה! אז יאללה מאנזזזזזזז שיהיה לך יום טוב, ליאת החושקת ברקס.

תותי-בת

New member
ועוד משהו מר בחור!!!!! כסף זה לא הכל בחיים! וכמה שאני אוהבת כסף... הוא רק אמצעי, ואל תשכח את זה לעולם!!!!! ליאת.

לא אמרתי שכסף זה הכל...

לא אמרתי שזה הכל בחיים זה כיף שיש לך כסף אבל מי שכמוני יודע שכסף זה כבר לא הכל.. בכל מקרה רקס בן 3 שנים מסוג בולדוג למי שרצה לדעת החתולה בת שנה בערך.... וקוראים לי שחר למי שרואה זה לא ממש שם אנגלי זה בגלל שגרתי קודם בישראל לפני 3 שנים בערך ואז אבא שלי החליט לעבור לפילדלפיה יש לנו שם משפחה סבתא שלי וכולם גרים שם טוב נראה לי שאתם יודעים עלי מספיק ספרו לי קצת על עצמכם

תותי-בת

New member
לא אמרתי שאמרת.... ../images/Emo9.gif רק נתתי דעה שלי על כסף.. יש בייב? ../images/Emo9.gif רקס בן 3? 3 מתאים לי... הוא אוהב תותים? ../images/Emo9.gif ... אה ואני לא אוהבת חתולים... אז מיס מיצי שלך לא בראש מעייני ../images/Emo9.gif סורי בייב... ושחר זה אחלה שם ( ../images/Emo9.gif של החבר שלי... ../images/Emo9.gif ) אז חמודון, אחלה נעים מאוד, אני ליאת כמו שאמרתי, ואם יש משהו ספציצי שאתה רוצה לדעת פשוט תשאל. ליאת - מהותיקים ../images/Emo9.gif

TheLostSoul

New member
אדוני...

חביבי,מה אתה מספר לנו על הכלב שלך או החתולה. למה את מי אתה חושב שזה מענין?!? לא, ממש לא מענין אף אחד. ולמי אכפת כמה כסף יש לאבא שלך בבנק!?אה?! בקיצקץ אל תבכה... חולים עליך שלך. בן-אדם,אם בכלל אפשר לקורא לי אדם. בשבילך דאק

Yaniv-DC

New member
מעניין, מעניין.

הבן אדם התבקש לספר על עצמו, אז הוא סיפר. ועוד הרחיבו ודרשו ממנו לספר על הכלב, אז כנראה שזה מעניין. ואת תותי מעניין הכסף של אבא שלו בבנק, היא עוד עלולה להתחתן איתו.

תותי-בת

New member
אח יניב חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif תאמין לי שאתה פשוט קורע אותי מצחוק עם הניתוחי אופי האלו שלך.... ביקשתי לספר על הכלב שלו מפני שאני באמת אוהבת כלבים... מה לעשות... וממש לא מעניין אותי הכסף של אבא שלו בבנק - לאבא שלי יש מספיק כסף בבנק, ואם להתייחס לזה בתור אני בזכות עצמי - אני בטוחה שאני אהיה אשת קריירה מעולה שתרוויח טוב מאוד אלפי שקלים בחודש ותפרנס את עצמה בכבוד יתר ותהיינה עוד הרבה נשים שתשמחנה להיות רבע מאצבע רגלי הימנית... ואם כסף היה מה שאני מחפשת, אתה יודע טוב מאוד שיכולתי לשדל הרבה בחורים שיצאתי איתם ולהתחתן איתם, חוץ מזה, אני בכלל חושבת שמוסד הנישואים הוא אחד הדברים שצריכים לבטל, ישר אחרי מוסדות החינוך הראויים לשמצה במדינתינו הקטנטונת... ליאת שכסף לא אומר לה כלום חוץ מכך שהוא אמצעי להשגת מטרות, מותרות וסיפוקים רגעיים.

Yaniv-DC

New member
טוב. אני עף

ללמד... ניתוחים נוספים אח"כ. עוד לא עשיתי תוכנית שיעור לזייניקים שלי... אויש... ביי.

TheLostSoul

New member
מאוד מעניין.

מיסטר שחר אתה מעניין נורא. תגיד לי בן כמה אתה? איך אמרת שקוראים לכלב החמוד שלך? בן כמה הוא? הוא ממושמע? אוהב תותים? מסתדר עם מיצי קציצי? לא עושה בעיות לשכנים? מסורסס הכלב או שלא? נשך כבר פעם אחת או שהוא בתול מבחינה הזאות? דיד יור דוג איס פור סאייל? למה קראת לו בשם שהחלטת לקרוא ? תגיד לכלב יש אזרחות אמרקאית וגם ישראלית או איך זה הולך? האמא יהודיה? עכשיו בקשר לחתולה: שורטת? מה הצבע שלה? למה קראו לה מיצי קוצי פצוצי? אין יותר כוח, אה שכחתי לשאול בקשר אליך ואבא שלך: אז מה אבא שלך עובד תגיד איך הוא עושה כל כך הרבה כסף שיש לו בית וילה שני קומות? כמה לשבוע? כמה אחים יש לך וכמה אחיות? אתה בבית ספר או בק´ולג? יהיה שיהיה לך לילה טוב ולכולם. אוהב אתכם דאק הלוא אנשוי בכלל .

למעלה