שלום אני היום חונכת את הפורום כנסו בקשה...

lirila1

New member
שלום אני היום חונכת את הפורום כנסו בקשה...

אני בת 16.9 מת"א ולאחרונה התחלתי לאהוב את הגיים בויז את השירים שלהם יותר נכון הם לא ממש עושים לי את זה הם חמודים אבל לא הטעם שלי אז מי רוצה להיות חברה שלי?

חח כנסי מאמי..

בורכה הבאה .. עם את מתכוונת ליהיות בפורום ....חיחיחיחי , אממ .. לגיימבויז יש אחלה שירים וחבל שהם לא עושים לך את זה חחח סתתתתתתם וזההוו מה יש לי להגיד לך אני בת 13 ו-4 חודשים מנצרת עילית קוראים לי עדי שריקי פשוט מתהההההה עלייהםםם !!! חיחיחיחי

ברוכה הבאה מאמי

אני בת 13 מבית שאן קוראים לי לי סבח אוהבתתת את אושרייי הכייי הרבהההההההההההההה כפרהה עליווווווווו!!!

../images/Emo175.gifאני רוצה להיות חברה שלך )()_&)^@#@%$%^!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD עזבי זה לא את , זאת אני . D; ברוכה הבאה מאמי , אני מיכל , בת 14.9 חודשים ויום , :][: מאשקלון . P= ואת ? , מאיפה ואיך קוראים לך ? . [:

../images/Emo210.gifברוכה הבאה מאמי :]

מה זה את חונכת את הפורום ?! לא הבנתי. אני דילב בת 16 תכף מהקריות. אם תיהיי פה ותתחברי עם בנות יהיו לך חברות פה :] שבוע טוב

lirila1

New member
דילב מזה את לא אוכלת....

אלוהים את כול כך רזה תבואי לת"א נאכיל אותך מאבולעפיה חחח יש להם פיצות סוף אני מתעדכנת לאט לאט

חן XD

New member
../images/Emo221.gif אוכלת -555- :]

הכי יפה בעולם ! ! ! אבולעפיה טעים אבל רחוק לה :] חחחחחחחחחחחח

lirila1

New member
אחורהההההההההה חחח דיפדפתי לפני שה

שהתחברתי רציתי לדעת מה הולך פה חח

lirila1

New member
אני לפני שנה עשיתי...

דיאטת השמנה כי שקלתי נמוך מדי בגלל שאני רוקדת המון ולא אוכלת כלום עליתי 5 קילו בחודשיים צריך לאכול 2500 קלוריות ביום אז... חח אמא שלי היתה מביאה לי בורגרים ופיצות וביסלים לארוחות צהרים וערב תענוג גדול חחח אבל העליתי רק 5 ועכשיו עיצבתי את הגוף ויצא סבבה תעשי גם את ככה תעלי איזה קילו 5-6 ותעצבי את הגוף זה הכי חשוב זה לא העיקר להיות רזה צריך שיהיה יפה אני עובדת על עיצוב כבר חצי שנה לפחות במשך חצי שעה ביום זהו...

../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחח אל תשווי אותי אלייך

אל תשכחי שאני יותר גבוהה ממך וגם לי יש סיפור אחר אני לא הולכת לספר לך אותו פה אם את רוצה כנסי אלי לאייסיקיו אני יסביר לך 289539227 אני בחודש רק אם ממש ממש אני מתאמצת ואוכלת המון אני עולה קילו או 2..

lirila1

New member
מצטערת זה המחשב של אחי..

אין דברים כאלו אצלו וגם היה לו הוא לא היה נותן לי עוד 7 חודש יומולדת ואז מחשב חדש חח

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחח היא באמת רזה ,3>

כפרה על יוצורר המקלון הזאת :) ד

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חוחוחוח אני אומרר אמת לא ?D:

אני יפטםם אותך קצתת D: ותעשיי תמונתת אחוריךך כמו שלי :D חחחחחחחח מה זה זה , נוגעים לי בתחת \: חושביםם שאני איזהה מכונה
מחרר הולכיםם לבריכההה , אז אני לא יהיה פה \:

../images/Emo210.gifחחח לינוי במיוחד בשבילך >>

זה היה אבל ממזמן D: איזה שיער קצר היה לי XD

למעלה