אני בת 16.9 מת"א ולאחרונה התחלתי לאהוב את הגיים בויז את השירים שלהם יותר נכון הם לא ממש עושים לי את זה הם חמודים אבל לא הטעם שלי אז מי רוצה להיות חברה שלי?
בורכה הבאה .. עם את מתכוונת ליהיות בפורום ....חיחיחיחי , אממ .. לגיימבויז יש אחלה שירים וחבל שהם לא עושים לך את זה חחח סתתתתתתם וזההוו מה יש לי להגיד לך אני בת 13 ו-4 חודשים מנצרת עילית קוראים לי עדי שריקי פשוט מתהההההה עלייהםםם !!! חיחיחיחי
../images/Emo175.gifאני רוצה להיות חברה שלך )()_&)^@#@%$%^!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח xD עזבי זה לא את , זאת אני . D; ברוכה הבאה מאמי , אני מיכל , בת 14.9 חודשים ויום , :][: מאשקלון . P= ואת ? , מאיפה ואיך קוראים לך ? . [:
דיאטת השמנה כי שקלתי נמוך מדי בגלל שאני רוקדת המון ולא אוכלת כלום עליתי 5 קילו בחודשיים צריך לאכול 2500 קלוריות ביום אז... חח אמא שלי היתה מביאה לי בורגרים ופיצות וביסלים לארוחות צהרים וערב תענוג גדול חחח אבל העליתי רק 5 ועכשיו עיצבתי את הגוף ויצא סבבה תעשי גם את ככה תעלי איזה קילו 5-6 ותעצבי את הגוף זה הכי חשוב זה לא העיקר להיות רזה צריך שיהיה יפה אני עובדת על עיצוב כבר חצי שנה לפחות במשך חצי שעה ביום זהו...
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחח אל תשווי אותי אלייך
אל תשכחי שאני יותר גבוהה ממך וגם לי יש סיפור אחר אני לא הולכת לספר לך אותו פה אם את רוצה כנסי אלי לאייסיקיו אני יסביר לך 289539227 אני בחודש רק אם ממש ממש אני מתאמצת ואוכלת המון אני עולה קילו או 2..