שלום אני גם חדש...

warszawa1

New member
שלום אני גם חדש...

יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. אני רוצה ללמוד רייקי. מה זה? זה עבדה עם אנאגיות? בכל מקום שמעתי משהו שונה. איך אני מבדיל בין מורבה טוב ללא טוב? ישכ"כ הרבה מורים וכל אחד מאסטר. מה מחיר קורס כזה וכמה שלבים יש ברייקי. כל אחד יכול להיות מאסטר? תודה וערב נעים אלון

0 אור 0

New member
לא הפורום הנכון

תיכנס לפורום רייקי - ויש שם במאמרים הסברים מה זה ואיך בוחרים מסטר וכל מה שרצית לדעת. ואם עדיין יהיו לך שאלות הם בטח ישמחו לענות לך.

הי אלון,

מה שלומך? נעים מאוד,שמי קרן אור אשמח לספר לך על העולם שלי,בתור עולם הרייקי אני רייקי-מאסטר.....(מודה באשמה) לומדת את התחום כמה שנים,מטפלת כשנה פלוס... לקח לי כשעה לענות לך,ולאחר שגם שאלתי לדעת חברי(מטפל רייקי)-שגם הוא לא ידע מה לענות-החלטתי לכתוב אין לי הגדרה לרייקי.אני לא חושבת שאיש יוכל לתאר מהו רייקי אולי הדגרתו שונה מאדם לאדם-כי הוא שונה מאדם לאדם רייקי איננו מנחי ידיים או סמלים..... רייקי הוא...אהבה באמת רייקי הוא החיוך על פניי כרגע,הרוגע בליבי רייקי הוא פשוט אהבה ולכן לא ניתן להגדיר אותו אכן-יש כאן עבודה עם אנרגיות אנרגיות המטופל-דרך אנרגית היקום,שתוך כדי הטיפול-מטפלת גם בי ישנם מורים רבים,ומכל אחד מהם תוכל ללמוד הרבה ומשהו שונה אפשר להמליץ על מאסטרים,אך-זה ענין של כימיה בין מאסטר לתלמיד יכול להיות מורה שהוא מדהים בעיני-אך לא תתחבר אליו הכל קורה..... מורה טוב,הוא מורה אשר רייקי הוא לא מקצוע בשבילו מאסטר-הוא אדם אשר הרייקי הוא דרך חייו..... כיום,בארץ,לפי השיטה המקובלת בישראל-יש רייקי 1,רייקי 2,רייקי 3 ורייקי מאסטר המחיריפ הם מגוונים,ולרוב אינם נמוכים...... אני מציעה לך לא ללמוד אצל מורה המעביר רייקי 1 או כל רייקי אחר ביומיים-שלושה.... זה לא קורס מזורז,זה קורס מסורס...... רייקי הוא עולם ללמוד עולם לוקח זמן,כי צריך ללמוד לחוות ולחיות אותו ללמוד טכניקה אפשר תוך שעה,אך זה לעולם לא יעשה ממך אדם היודע רייקי כל אחד יכול להיות מאסטר,כי אנרגית היקקום היא של כולנו,היא עוברת דרך כולנו,וכל אחד יכול להיות כלי להעברתה לאחרים(ולא מדובר רק על בני אדם-רייקי ניתן לעשות גם על בע"ח-שהם מקבלים אותה מעולה,ומרגישים בה,או אפילו על מכשירים דוממים או...כל דבר.ניתן לעשות רייקי לרכב,לפלאפון,וכו') כל אחד יכול להיות מאסטר,צריך רק ללמוד לראות ולהרגיש...... כל אחד יכול,כי בכל אחד יש בסיס של טוב,ושל טוהר-וזה הרייקי

למעלה