שלום אני בן 17.5

שלום אני בן 17.5

יש לי אפילפסיה אני סובל מיזה כבר 3 שנים ואני נותל כדורים רציתי לדעת אים אני יכול לצת מיזה.........?...........

יש לי פעם בתקופה את האתקף

ואני לא יודעה מה לעשות למרות הכדורים אני מקבל אותו פעם בתקופה(את האתקף) מה לעשות איך מיתמודדים

S E M 151

New member
בוקר טוב איש האוטובוס

ברוך הבא לפורום שלנו. אני אמא לילדה עם אפילפסיה וכשלמרות הטיפול התרופתי חזרו התקפים, אנחנו חזרנו לנוירולוג והוא העלה את המינון של התרופה. הכון להיום ובעזרת השם שימשיך ככה הבת שלי כבר יותר משנתיים ללא התקפים. אולי כדאי שתחזור לנוירולוג לבדיקות נוספות. עצות נוספות והמצלצות בטח יוכלו לתת לך יותר ממני חברי הפורום שיש להם אפילפסיה והרבה יותר נסיון ממני איתה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה וסבלנות.

ענת71

New member
קח הכל בקלות.

בקר טוב איש האוטובוס. אתה מקבל פעם בתקופה היתקף הלוואי עלי!!! דע לך שישנם חולים שלמרות הטיפול התרופתי עדיין לא מאוזנים ויש להם הרבה היתקפים אני אחת כזאת. למרות הכל אני אופטימית ולוקחת הכל בקלות.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אתה יכול לשתף אותנו עוד קצת? איזה כדורים אתה לוקח? האם אתה מטופל אצל נוירולוג - אפילפטולוג. אם מוצצאים את התרופה הנכונה אפשר לצאת מזה ולהיות מאוזן - כלומר בלי התקפים אם כי ייתכן שתצטרך לקחת כדורים כל החיים. אבל זה באמת לא נורא.

rosmarin

New member
אפשר להתגבר רק סבלנות../images/Emo98.gif

ברוך הבא לפורום אני מקווה שתתיתאזו בקרוב

מירי מי

New member
היי, שלום לך!

בהחלט שאפשר לצאת מזה, ויש הרבה אנשים שאחרי כמה שנים עם כדורים הפסיקו ושכחו מהאפילפסיה. אבל אם אתה ממשיך לחטוף התקפים גם עם הכדורים, קשה יותר להבטיח את זה... גם אם לא - אפשר לחיות נפלא עם הכדורים וגם עם התקפים פה ושם. אהה, ובהזדמנות זו - שלום כולם... אני לא מספיקה להגיע לכאן הרבה, אבל תמיד נחמד לבקר.

למעלה