שלום! אני בן 14 ו...

שלום! אני בן 14 ו...

בסילבסטר הייתה הפעם הראשונה שלי. רציתי לדעת אם זה מוקדם מדי,ובמקרה וכן- אז למה זה יכול לגרום, אם בכלל.

ועוד שאלה ברשותכם...

אני שומע הרבה שמדברים, לאו דווקא פה- על נקודת ה-G רציתי לדעת מה זה? ואם בכלל יש דבר כזה בנושא הזה... בתודה מראש- דוד גואטה.

../images/Emo87.gifדוד G

הי דוד !! תודה על ההתעניינות !! נקודת ה G נמצאת בתוך הנרתיק 3-4 ס"מ פנימה על הדופן הקידמי של הנרתיק. זהו ריכוז של עצבים אשר התגלה בשנות ה-50 ע"י ד"ר גרפנברג (ולכן נקראת נקודת גי´). יש נשים שטוענות שנקודה (איזור) זו מאוד רגישה למגע, עד יכולת הגעה לאורגזמה.....אחרות (רובן) לא. שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

בן 14../images/Emo47.gif

דוד!! ראשית וללא כל קשר איחולי...את הנעשה אין להשיב. מקווה שהחוויה היתה נעימה...לשני הצדדים. לגופו של עיניין,הגיל לא מהווה קריטריון למוקדם מידי או לא. מה שקובע וחשוב זהו המוכנות הנפשית- ריגשית!!. מוכנות זו בד"כ מגיעה בגילאים מבוגרים יותר. בגיל מבוגר יותר 17-20 ,הבשלות הריגשית היא כזו שמאפשרת קיום יחסי מין בד"כ מתוך רצון אישי ולא מתןך לחץ חברתי. קיום יחסי מין מוקדם מידי עלול להשאיר "טעם" לא טוב ולהטביע חותם לגבי התפתחות והמשך יחסי המין. אנני יודע אם כל זה נכון לגביך א.... שלך ובשבילך עידן מיליצ´ר

למעלה