שלום, אני בחור בן 24

שלום, אני בחור בן 24

עד היום לא הייתי כלל בשידוכים, לאחרונה קיבלתי אור ירוק ליכנס לשידוכים, אז הייתי בכיוון שזה יגיע יום אחד, והוא הגיע ביום שיש בבוקר, שהודיעו לי (על פי בקשתי לפני כן, שלא לספר לי כלום, כדי שלא להלחץ) בקיצור והודיעו לי שבמוצאי שבת אני נפגש, שבחיים לא נפגשתי, קצת הדריכו אותי, אבל את השאר אמרו לי, חביבי, אתה צריך לדאוג לעצמך, לדבר וכו` אז זהו שהייתה פגישה, וההרגשה האישית, ודאי שלא דוחה רק אני דמיינתי מישהי אחרת, וגם שאולי היא עדינה מדי בשבילי? מצד שני היא דברה הרבה ושפכה הרבה, שדווקא נהנתי, אפילו שבעצם הדריכו אותי, שאני הוא זה שצריך להנהיג את הפגישה. וזה לא כל כך היה. עוד לא קיבלתי תשובה. אם יש לכם מה לכתוב לי, תכתבו ואם יש לכם עצות, נא שלחו לי במסרים. תודה ושבוע טוב

קצt אחrת

New member
תתחיל לקחת את עצמך בידיים

בחורה אוהבת בדרך כלל שהבחור זורם ומנהיג כביכול את הפגישה ... אתה זה שמחליט ! בידך לגרום לה לרצות עוד פגישה . ואתה לא צריך לתת לאנשים להגיד לך מה להגיד אתה לא ילד

יקירי

אתה מבולבל. מאד מבולבל. היציאה עם בחורה היא דבר רגיל, תשתדל להנות ממנו. לגבי זה שהיא עדינה, זה מצוין. אבל אם היא מדברת ושופכת הרבה, היא פחות עדינה. לגבי השליטה שלך בפגישה- בחורה מורכבת מבטחון עצמי, אם נתת לה מספיק ביטחון בשביל שתדבר בפניך, אז אתה שלטת. וכבשת אותה בקסמיך. המטרה של פגישה ראשונה היא לבדוק פונטציאל. ולכאורה הוא ישנו. אז מה הבעיה?

א. תודה

עדינה, כי מדברת די שקט ובמילים עדינות, וזאת הייתה הרגשה כללית, כמו שאני התכוננתי איכשהו לפגישה, אז גם היא התכוננה לפגישה והכינה מה לדבר, מה לומר, אז לכן היא דיברה?

סביר להניח

שהיא הרגישה בנוח איתך. החמא לעצמך. לא כל דבר שאנחנו מתכננים לומר, יוצא לנו בסוף. ייתכן שהיא בדקה את תגובתך. אם היא עדינה, תרוץ על זה. החיים קלים עם עדינות.

למעלה