שלום,אני אלונה

לונושקה

New member
שלום,אני אלונה

ואני חדשה כאן... אני נוסעת לפולין ב13 באוקטובר שזההה עוד 5 ימים (נראה לי.. חחח) ו... רציתי לדעת אולי מישהו חזר משם לא מזמן ויכול להגיד לי מה המזג אויר פחות או יותר... וגם ,בקשר לנעליים,אמרו נעליים שאפשר ללכת איתן במים,זה ממש עקרוני? ו......... יש עוד מישהו שנוסע ב13?

אביגל ג

New member
היי אלונה, יש לי תחושה מאוד מאוד

חזקה שאני מכירה אותך...אבל מאוד חזקה... גם אני טסה ב-13 לפולין. הבנתי שקר שם (יש כאן שרשורים על זה)...

לונושקה

New member
חחחחחחחחחחחחח

אביגלל יא פוסטמהההה....................... את עוד לא היית שם לא ביקשתי שתעני חחח אגב,איזה נעליים את לוקחת? נראה לי שניצן לוקחת איזה מגפיים חחחח

אביגל ג

New member
אני לוקחת נעלי ספורט

מגפיים ונעלי ספורט גבוהות כאלה (שאם הספורט ירטבו לי ולא כייף כל הזמן ללכת עם מגפיים) הרי אמרו שאולי נלך במים...אז ליתר בטחון. אני ממליצה לקחת מעל זוג אחד של נעליים.

thunderstorm

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

קודם כל - נסיעה טובה ומסע מוצלח, ומהנה (כן, גם זה!)
מזג האוויר - יש בטאגליינס קישור לאתר עם תחזיות, הכי טוב שתיכנסי לשם ותיראי מה הולך להיות בזמן הקרוב. בקשר לנעליים - אני ממליצה שתקחי מגפיים, או נעלי הרים, או משהו אחר - שיהיה נוח ושיהיה חסין בפני מים. מאוד חשוב, כי אם תיפלו על ימים גשומים - זה ממש באסה ללכת בנעלי התעמלות שסופגות מים, ולהסתובב ככה כל היום. חוצמזה, יותר נוח לגרוב גרביים עבות ומחממות בתוך מגפיים

לונושקה

New member
מממ צודקת....

לא חשבתי על זה ככה................. אוווףף מאיפה אני אביא מגפיים חח בטח לאמא יש משהו

thunderstorm

New member
אל תדאגי...

אני לא לקחתי מגפיים ממש, אלא נעליים כאלה.. הממ.. איך לתאר אותן? גבוהות, דמויות מגף, עם פלטפורמה ממש נמוכה (לא להקחת פלטפורמה גבוהה! להחליק על שלוליות זה קל מדי...), ודמויות עור - ז'תומרת חסינות למים. אם יש לך משהו כזה (כמעט לכל בת יש...), אז את יכולה לקחת את זה. אם לא - אל תדאגי, יש לך זמן לחפש אצל חברות/קרובי משפחה. לי לא היה מעיל חם שהוא גם נגד גשם, וכמה ימים לפני הנסיעה ידיד שלי הביא לי את שלו, ככה שמסתדרים.

לונושקה

New member
אז זהו שיש לי קצת בעיה

עם המעיל.... כיי יש לי אחד שהוא כנראה טוב באמת אבל הוא פשוט ע-נ-ק עלי..........!!!!!!!!! וזה ממש מצחיק ללכת ככה לדעתי... בלי קשר שאני לא שמה על אפחד אבל עדיין בשביל עצמי אני מרגישה שאני טובעת שם חחח ו...בקשר לנעליים,היו לי משהו כזה אבל הכל או כבר קטן או נקרע חח

thunderstorm

New member
אז מזל שיש לך עוד כמה ימים לפני...

נעליים - זה הזמן לחטט בארון ולחפש, למדוד דברים של המשפחה, למצוא משהו. ומעיל - אם המעיל טוב ומחמם, אז אין סיבה שלא תיקחי אותו. תזכרי: עדיף מעיל גדול וארוך מאשר מעיל קטן וצמוד! מעילי "ריבועים" תפוחים כאלה הם ממש לא עוזרים... אבל אם המעיל באמת גדול מדי ולא טוב, אז שוב - זה בדיוק הזמן להציק לחברים ולשאול למי יש משהו מתאים..

אביגל ג

New member
אני אראה לך את המעיל שלי

מעצבן רצח, אבל עדיף שיהיה חם וענקי מאשר כלום

ברוכה הבאה אלונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

בהצלחה במסע
בקשר לנעליים, אני הלכתי עם כאלה והיה לי נוח...

למעלה